Şimdi Ara

GİTTİGİDİYOR 100/30TL 7TL(5ADET )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Firma #GittiGidiyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Odeme:FİNANSBANK

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: mhmtdrn0

şikayetçiyim bana kullanılmış kod verildi . ya yeni kol verilsin yada param iade edilsin

Size kodu vereli 2 gün olmuş kullanılmış kod vermedim verdiğim gün hesabınıza tanımlayıp baksaydınız bilip bilmeden insanları lekelemeyin. İade yapılmayacaktır.

Orijinalden alıntı: mhmtdrn0

neden çalışmıyor ozaman kod. daha önceden tanımlanmıştır diyor. halada hatanızın arkasında duruyor iade olmayacaktır yazıyorsunuz. adminler lütfen ilgilensin iadem yapılsın.

Çocuk gibi davranmayı bırak kodu kendi hesabına tanımlamışsın sonrada yine tanımlamaya çalışınca tanımlanmıştır der tabi ne dicek sana ama kodun gününü geçirmişsin sanki kodu bugün sattım sana 2 gün oldu kodu satalı yazıklar olsun. iadeniz yapılacaktır hesap numaranızı yollayın özelden. Sizin gibi işini bilmeyen insanlar yüzünden madur olmak zorunda değil insanlar. Üslubunuza da dikkat edin!
    Tudors 250/50 kupon kodu 5tl
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.