Şimdi Ara

'gitti Gidiyor' Parama El Koydu!!!! Alişveriş Yapmayin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR, DAYANAMIYORUM GİTTİ GİDİYOR PARAMA EL KOYDU. MP3 ALDIM (ÜSTELİK TAKSİTLE)FAKE ÇIKTI ÜRÜNÜ İADE ETTİM PARAM BLOKELİ İDİ. ÜRÜN SATICIYA ULAŞTI AMA 8 GÜN OLDU HALA PARAMI İADE ETMEDİĞİ GİBİ SATICI İLE ANLAŞMANIZI BEKLİYORUZ DİYORLAR. ELDE NE PARA VAR NEDE ÜRÜN. BEN YANNDIM BAŞKASI YANMASIN KARDEŞİM. SAKIN ALIŞVERİŞ YAPMAYIN YADA SAKINN ALMAYIN DERİM. PARAYI KREDİ KARTI İLE ÖDEMEYİN GERİ ALAMAZSINIZ ELDEN ALIN ELDEN VERİN YADA HİÇ ALMAYIN.

İSTENİRSE GG İLE YAPTIĞIM YAZIŞMALARI BURAYA KOYABİLİRİM.
    İBRET ALIN AMA GG DEN BİR ŞEY ALIRKEN İKİ DEFA DÜŞÜNÜN.

SAYGILAR....

• arkadaşım sakin ol ya hmen gelir mi ölee bende alışveriş yaptım geri iade ettim hmen gelmiyoo ay başında gelcek bana ölee gelmişti.sakin ol yani gg ölee bişi yapmaz.yapamaz.
  • satın aldığınız kişiye ulaşın ve ürünü teslim aldığını ve paranın size iade edilmesi gerektiğini siteye söylemesini sağlayın.Olmazsa üstüste destek hattına para iadesi talebinizi mesajlar atarak belirtin.O da olmazsa satıcıyla ben niye muhatap olayım bu sizin işiniz gibisinden mesajlar atın.Paranız asla yanmaz iade edilir ama biraz uğraşırsınız dediğim gibi ,aynısı benim başıma geldi böyle yaptım, paramı geçte olsa geri aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enoman -- 9 Şubat 2008; 1:21:46 >
  • Ben gg üzerinden hem alım, hem satım yapıyorum. İşin aslını istersen gg bu tarz sorunlarda sadece alıcının zarar görmesini engelleyecek şekilde tutum sergiliyor. Arkadaşların da dediği gibi ürün satıcının eline geçince satıcının destek hattına mesaj atması gerekiyor. Eğer mesaj atmam diye diretirse kargo fişini taratıp destek hattına gönder. Dediğim gibi alıcı olarak mağdur olmazsın. En fazla ücretin sana aktarılması gecikir. Bunlar nacizane görüşlerim. Bilgine..
  • Bence çok güvenilir bir site. Hem ürün aldım hemde sattım. Hiç bir problem yaşamadım.
  • GG alacağı paraya bakar, seni takmaz. Çok kez başıma geldi. Bu kadar bilgisiz ve sorumsuz bir destek hattı olamaz.
    Zamanında alan adı alıp satıyordum. Geçen gün süreleri bitmeden ilan açtım, satılıyordu. Bir gün girdim kurallara uygun olmayan listeleme diye kaldırmışlar ilanı.
    İlan bitecek alan kişi de alan adlarını uzatacaktı.
    Saçma sapan bahane attılar ortaya , yok efendim sistemimizde bir sorun oldu ilanınız o yüzden silindi vs. Ödeyin o zaman zararımı dedim , ona da yanaşmadılar.

Daha önce de saçma sapan birileri ilanları şikayet ediyordu , o destekte çalışanlar ilanın ne olduğuna bakmadan ilanı siliyor.
    .com uzantılı alan adı satıyorum , GG bana com.tr satışı yasaktır diye mail atıp ilanı kapatıyor. Bir gün küfürü basacağım o destekte çalışanlara sonunda.

İnşallah kurtarırsın paranı, satıcı zorluk çıkarıyorsa geri gönderdiğine dair kargo takip no. falan ver GG'ye, baksınlar adamın aldığını görsünler.
    Yok efendim bilmemne derlerse, biraz sert konuş bakalım ne yapacaklar. İnsan gibi konuşunca tepene çıkıyorlar.

• aynı olay benimde başıma geldi.iade nin gerçekleştiğini söylemişlerdi.ben gerçekleşmediğini 3 ay sonra öğrendim.arıyorum bankayı banka geri ödenmemiş diyor.gg ye mesaj atıyorum biz ödedik diyorlar.en son sert konuşunca baktım ödemeyi yaptılar.
  • Saygıdeğer arkadaşlarım,
    eddiğiniz gibi yaptım ve kargo bilgilerini gönderdim. sonra bana dün paranız en geç 1-2 gün içinde yatacaktır mesaj attılar. Şimdi beklemedeyiz bakalım. Ama bir daha tövbe bir satışım vardı onu da iptal ettim.
    zaman ayırıp cevap yazan arkadaşlara teşekkür ederim.
    sagılarımla...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.