Şimdi Ara

Gitarcı Arkadaşlar Bakabilirler mi , yardıma ihtiyacım var [SS'li]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ilkokul 3teyken gitar öğrenmeye merakım vardı babama zorla gitar aldırmıştım ama daha notları tam düzgün bilmezken gitar çalmak da neyin nesiydi zor geldi ve bıraktım.Lise 1 de gitar kursuna gittim ama çok geçmeden bıraktım çünkü dersane saatleri çakışıyordu.Bu sene liseyi bitirdim ve tercihleri yapıp gitmeyi düşünüyorum.
    Bu yazı boş geçirmek istemiyorum , ilk başlarda kitaplar indirdim okudum film seyrettim ingilizce yabancı dil vs setler indirdim bi hevesle , sonra evde gizli köşede kalmış eski gitarımı farkettim ve öğrenmeye karar verdim.Gitarın markasını ve arızalı bölümünün ss leri koyuyorum markası dandik mi değil mi merak ediyorum küçükken almıştım. İnternetten gitar öğrenme programları vs indireceğim ya da gitar çalan arkadaşım var ondan yardım isteyeceğim bu konuda tam bilgi sahibi de değilim.Arkadaşlar sizden yardım olarak beklentim şu parçanın değişmesi ve en alttaki kopuk telin değişmesi ne kadara mal olur ? Bir de bu yaz gitar çalmayı öğrenmeye başlasam eylül ayı gibi 2-3 şarkı çalabilecek duruma gelir miyim ? Sonuçta vakit boş.Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler

Bu gitarın normal ss si =>

Bu okla gösterdiğim ucu kırılmış olan beyaz parçacık

Bu da gitarın markası : WOLF

• up
  • Hocam kırılmış parça 5 tl falandır, telde kalitesine göre değişir benim önerim daddario ej45 fiyatıda 15-20 arasıdır
  • dostum diğer teller iş görürse tek olarakta satılabiliyor teller onu bi kontrol ettir o parça da ucuza bulunabilir arkadaşın dediği gibi eylüle kadar 2-3 şarkıdan öteye gidersin ama sürekli çalacağım şarkıya çalışmalısın ki akıcı ve anlamlı şeyler çıksın ortaya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patoshik -- 27 Haziran 2012; 20:43:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Patoshik

dostum diğer teller iş görürse tek olarakta satılabiliyor teller onu bi kontrol ettir o parça da ucuza bulunabilir arkadaşın dediği gibi eylüle kabal 2-3 şarkıdan öteye gidersin ama sürekli çalacağım şarkıya çalışmalısın ki akıcı ve anlamlı şeyler çıksın ortaya

hocam gitarın markası dandik mi pek anlamam da wolf yazıyor gitarın içinde
  • Üst eğişin kırılmış arkadaşım, herhangi bir gitar tamircisine götürerek düzeltirebilirsin. Parçanın fiyatı, kalitesine göre 1 ile 10 lira arasında değişir, sen 2-3 liralık bir şey taktırsan işini görür. Ayrıca onca yıldan sonra tellerin çürümüş ve tınısını yitirmiştir. Set olarak değiştirmelisin, buda 10-20 lira arası değişir. Tavsiyem 10-15 lira arası "La Bella" ya da "Daddario" marka tel kullanman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EfeKIRCA

quote:

Orijinalden alıntı: Patoshik

dostum diğer teller iş görürse tek olarakta satılabiliyor teller onu bi kontrol ettir o parça da ucuza bulunabilir arkadaşın dediği gibi eylüle kabal 2-3 şarkıdan öteye gidersin ama sürekli çalacağım şarkıya çalışmalısın ki akıcı ve anlamlı şeyler çıksın ortaya

hocam gitarın markası dandik mi pek anlamam da wolf yazıyor gitarın içinde

hocam klasik gitarda bu seviyede çok dandik olması farketmez ses tabiki önemli ama seni idare eder yanlış anlama seni idare eder derken küçük düşürmek istemiyorum bu seviyede tatmin eder ileride değiştirirsin elbet

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • o parçayı 5-10 liraya değiştirtebilirsin bi de daddario ve ya ashton marka bi tel seti al. bu da yaklaşık 10-20 lira arasına mal olur. etti sana 15-30 tl'lik bir maliyet.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.