Şimdi Ara

Gitar Hero 2 Gitarı Sıfır Kutusunda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gitar Hero 2 gitarı satılıktır. Kutusunda açılmamış. Sıfır üründür.

Fiyatı: 200YTL dir

hadin
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• hangi sistem hangi konsol için belirmemişsiniz?
  • sanırım xbox için
  • evet pardon unutmuşum. : )

xbox 360 içindir.

hadin

• Oyunuda icinde mi?
  • 75ytl al 200ytl sat , süper türk degil miyiz iste kendi vatandasimizi kaziklamaktan baska birsey yapmayiz ...
  • kaça aldığımı söylediğimi hatırlamıyorum. Kaça alıp kaça sattığımda kimseyi ilgilendirmez zaten. Kazıklamaklada alakası yok. Getirebiliyorsan 75 ytlye buyur getir. Kimsenin çıkıp niye getirdin diyeceğini sanmam.

Tek yapabildiğimiz konuşmak olmasın artık.

hadin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • valla 70 ytlye satılan ürünü %300 e satmaya çalışırsan gelen tepkilere de hazır olmalısın ..
  • kim 75 e satıyormuş çok merak ettim. GG de bi kişi sattı diye böyle oldu. Bu gitarın piyasasının takipçisiyim bilmiyorum sanmayın fiyatları. Ayrıca tepki dediğin öyle verilmez. Ki kimsenin tepkisine ihtiyacım yok. Bir fiyat vermişim. İlgilenen gelir sorar. Satılır satılmaz o benim derdim.

he bir de şu var ggde satandan 75e alıp burda 200e satmaya kalkmıyorum. Bizzat kendim getirdim bunu yurtdışından.

hadin

• quote:

Orjinalden alıntı: ExOblivione

kim 75 e satıyormuş çok merak ettim. GG de bi kişi sattı diye böyle oldu. Bu gitarın piyasasının takipçisiyim bilmiyorum sanmayın fiyatları. Ayrıca tepki dediğin öyle verilmez. Ki kimsenin tepkisine ihtiyacım yok. Bir fiyat vermişim. İlgilenen gelir sorar. Satılır satılmaz o benim derdim.

he bir de şu var ggde satandan 75e alıp burda 200e satmaya kalkmıyorum. Bizzat kendim getirdim bunu yurtdışından.

hadin

Sanırım şu kısmı okumamışsınız. Fiyat hakkında alıcı ve satıcı korunması açısından yorum yapılabiliyor.
    quote:

sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• hayır okudum. yoruma acıktır diyor. Seviyesiz yorumlar olursa o zaman cevabına da açıklardır demektir.

ayrıca gelipte benim satış fiyatımı eleştirmek "yorumlamak" değil sorgulamaya girer.

hadin

• puff yurt disindan getirttim felan tabi tabi neyse bilmesek inanicam ama neysee ... aliskiniz senin gibi turklere devam et bu yolda
  • ürünün fotografını gözüne sokardım ama sabit fikrini hiç bir şeyin değiştirebileceğini düşünmüyorum. Sen sandığın şeye inanmaya devam et. Anlayışsızlıkta bir türk özelliği zaten. Sen de devam et aynen.

hadin

• kimin neyi nekadara sattığı sizi neden ilgilendiriyor anlamıyorum :)
    alıcı adam düşünsün onu.ayrıca daha ucuzu varsa gidin ordan alın.size zorla satmıyor arkadaş malın değilmi?
    gidin işinize gücünüze bakın.milleti çileden çıkarmayın..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.