Şimdi Ara

Gitar Duvara Askı Aparatı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar gitarı duvara asmak için aparat arıyorum. Ancak yatay olarak asacağım yani hem kasadan hem de boynundan tutması gerek. Birkaç yer gezdim ama orada sadece boyundan tutuyor ve dikey yani yukarıdan aşağı duruyor. İnternette resim olarak görmüştüm böyle gitarı duvara yan asan ama kendi mi yaptı yoksa böyle bir aparat var mı bilmiyorum. Yardım ederseniz sevinirim. Bu arada bas gitar asacağım şekli klasik bildiğimiz bas gitarlardan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sistemin Kurbanlarıyız -- 26 Eylül 2011; 0:26:09 >

• Tripod gitar sehpası alabilirsin.
  • Onu beğenmedim çok kaba ya ben gözükmemesini istiyorum. Odanızı DH'ye açın konusunda biri paylaşmıştı benim istediğim şeyi ama bulamıyorum şimdi o resmi.
  • İşte böyle arıyorum.

Gitar Duvara Askı Aparatı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sistemin Kurbanlarıyız -- 30 Eylül 2011; 18:11:03 >
  • Mesaj olarakta attım, burayada kopyalıyorum;

Sanıyorum eski odamdaki hali. Gitarı normal yere dik olarak asmak için olan aparatlar var, iki tane çıkıntısı var, onla gitarı duvara astım, sonra gitara açı verdim çapraz olarak ve işaretledim. İşaretlediğim yerden 8 yada 9 matkap ucu ile delik açıp, deliğe kurşun kalem soktum. Bu kadar.

Yeni odamda aynı gitar normal dik olarak duruyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tv Çapraz Askı Tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    HAREKETLİ DUVAR ASKI APARATI
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.