Şimdi Ara

Girne Amerikan Üniversitesi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar burayla ilgili bilgi verebilirmisiniz ? Büyük ihtimal ingiliz dili ve edebiyatını düşünüyorum tamburslu olarak kazanıyorum ve diploma ingiltere tarafından tanınıyo baktığım kadarıyla çok güzel anlaşmaları var.Bir yere giriyorum okul güzel denilmiş kötü yanlarıyla beraber başka bir yerdede okulu yerden yere vuruyolar.Bilgisi olan arkadaşlar bilgilendirebilirmi ? Kıbrıstaki başka okullarıda düşünebilirim.

• Hocam sosyal hayatı iyi olan bir üniversite. İyi bir üniversitedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takipteyim

• Yazmayı unutmuşum sosyal açıdan tatmin edici onu biliyorum kirayıda 1 kişiyle 1+1 eve çıkarak hallederim onun dışında kıbrıs ekonomik açıdan zorlarmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: demonspeople

Yazmayı unutmuşum sosyal açıdan tatmin edici onu biliyorum kirayıda 1 kişiyle 1+1 eve çıkarak hallederim onun dışında kıbrıs ekonomik açıdan zorlarmı ?

Hocam kıbrıs çok pahalı bir yer kiralar ne kadar bilmem ama ekonomik olarak bir yerlerden kısman gerek hayat pahalı orda

• quote:

Orijinalden alıntı: Cspawn

quote:

Orijinalden alıntı: demonspeople

Yazmayı unutmuşum sosyal açıdan tatmin edici onu biliyorum kirayıda 1 kişiyle 1+1 eve çıkarak hallederim onun dışında kıbrıs ekonomik açıdan zorlarmı ?

Hocam kıbrıs çok pahalı bir yer kiralar ne kadar bilmem ama ekonomik olarak bir yerlerden kısman gerek hayat pahalı orda

Alkol ve yiyeceklerin ucuz olduğunu duydum ev kiraları pahalı sadece ama eşyalı lüks sayılıcak daireler çoğu 1+1 lere 1 kişiyle çıkarsam 300-400 Tlye kirayı halledebilirim ailem 1000-1200 tl civarı yollarlar yeter diye düşünüyorum arabalarda türkiyeye kıyasla bazıları yarı yarıya ucuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demonspeople -- 26 Haziran 2014; 17:41:30 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.