Şimdi Ara

Giriş Seviyesi Hi-Fİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
1.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    merhaba hocam size uygun çözüm avr+hoparlör sistemi olacaktır media markt hi-fi bölümüne bakın siz kulaklık ile d1 kullandınız diye hatırlıyorum şimdiki alacağınız set ile o kombinasyonda müzik keyfi alamayabilirsiniz

2.el düşünüyormusunuz ? sistemin kurulacağı alan kaç m2 ?
  • des_955 kullanıcısına yanıt
    Evet hocam akg k619 kulaklığım var, yalnız audioengine d1 yerine asus xonar u7 ye geçiş yaptım. Ses karakteri olarak daha yumuşak daha sıcak asus.

Yalnız kulaklıktan pek keyif alamıyorum nedense. Demirören avm de test ederek almıştım bu kulaklığı, gidip gene test ediyorum aynı kaynakla gene en çok akg hoşuma gidiyor ilginçtir. Anlamadım gitti. Sistemi kuracağım oda yaklaşık 15m2. 5x3m gibi.

Neyse şu an laptopun jbl hoparlörünün sesi çok hoşuma gidiyor. Hoparlör sesi şu an için bana kulaklıktan daha iyi geliyor. Arada sırada surround film izlediğim için almışken hem müzik hem filme hitap edecek birşey arayışına girdim. Dediğim gibi uzun ömürlü hakkaten sesine hayran olacağım bir sistem için 1500tl ye çıkabilirim. Bu işin acemisi olduğumdan ikinci el pek düşünmedim, alacak olursam da iyi bilen birinin benimle gelip bakması lazım sisteme öyle biri de şu an yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Odysseus348 O kullanıcısına yanıt
    hocam o zaman size kompakt set almak lazım hk 151 htks 5 gibi müzik için ise kolay çözüm bluetoot hoparlör önerebilirim örnek olarak jbl go olabilir geçen gün test ettim fiyat ve boyutına göre gayet iyiydi
  • Odysseus348 O kullanıcısına yanıt
    Şaşırır sınız.

http://www.audioavm.com/Citronic-ST-6-mk-II-6-Inch-cift-hoparlor,PR-1563.html

Deneyin isterseniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.