Şimdi Ara

GİRİŞ SEVİYE AVR SES SİSTEMLERİ TAVSİYE VE EKİPMANLARI (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.084
Cevap
87
Favori
151.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • onkyo txnr 626 receiverimi üst modele geçiş nedeni ile satıyorum ilgilenenler pm atabilir
  • eşten ziyade anne faktörü çok önemli eşimizi bir şekilde ikna edebiliyoruz ama anne deyince akan sular duruyor bende yeni aldığım sistemi annemin bir lafıyla toplayıp satılığa çıkardım sonra üzüldüğümü anlayınca izin verdi anne yüreği dayanamaz
  • Şimdilik ikna ettim hanımı,ustalar iyi kablolar için yazdıkları kafamı karıştırdı.Sadece kuleler için iyi kablo alsak yeterli olur herhalde ama hemen düşünmüyorum mevcut hali ile biraz denemek lazım ki gelişmeyi gözlemleyebileyim gül gibi kolonlarım mahmur mahmur yatıyorlar evde.
  • zaferaxu kullanıcısına yanıt
    Hastalık bu iş, zor tutuyorum kendimi birşey almamak için bırak biraz azalsın borçlar ondan sonra kablo falan işine gir, açılma fazla şimdilik :) ben durdurdum herşeyi dört beş ay ondan sonra alıcam, çok zorluyoruz bütçeyi onu al bunu al, ay sonu ekstre geldi mi keşkelere başlıyoruz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sascha35

Hastalık bu iş, zor tutuyorum kendimi birşey almamak için bırak biraz azalsın borçlar ondan sonra kablo falan işine gir, açılma fazla şimdilik :) ben durdurdum herşeyi dört beş ay ondan sonra alıcam, çok zorluyoruz bütçeyi onu al bunu al, ay sonu ekstre geldi mi keşkelere başlıyoruz :)

evet hocam aynen hastalık bu hiç aklımda yokken bir anda bir dünya para çıktı cebimden daha kolonları dün aldım şimdide bir center alayım diyorum sabahtan beri center bakıyorum kablo olayını en sona bırakmak istiyorum ona ayıracak bütçem kalmadı
  • tema59 T kullanıcısına yanıt
    Benim de centerım yok uygun bir zamanda ikinci el alacağım onu
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaferaxu

Benim de centerım yok uygun bir zamanda ikinci el alacağım onu

hocam ne almamız lazım
    hocam virüs fena bulaşmış bakıyorum bundan sonra zor kurtulursun. bu arada hoplar çok şık tekrar güle güle kullan. center ın frontlarla aynı marka ve seri olması daha uyumlu olur diyorlar. tabii surround efekt için arka hoplar da lazım olacak.
  • sascha35 kullanıcısına yanıt
    hocam çoğumuz aynı durumdayız sistemi kuralı 1 sene oldu daha subwoofer alamadım neyseki tek eksik o kaldı inşallah engeç 2-3 aya halledicem. ama alana kadar da insan yerinde duramıyor
    Valla aynı soruyu ben de soruyorum kendime forumda var bir tane Jamo 75 tl ye veriyor ama renk akçaağaç bizim takıma uymuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asafak76

hocam virüs fena bulaşmış bakıyorum bundan sonra zor kurtulursun. bu arada hoplar çok şık tekrar güle güle kullan. center ın frontlarla aynı marka ve seri olması daha uyumlu olur diyorlar. tabii surround efekt için arka hoplar da lazım olacak.

sayın asafak76 iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim centerin aynı marka olması şartmı arkaları düşünmüyorum belki ileride bir sub ilave edebilirim
    Trump Towers ve Marmara Forum media Markt'da Heco Victa 101 centerlar vardı diye hatırlıyorum. 300tl gibi bir fiyatı vardı. Takım olması adına bir bakabilirsiniz.

Bu arada Heco'lar hayırlı olsun. Kahverengi olması ayrıca şık olmuş. Kıskanmadım değil hani. Ayrıca Hecoların arkaya doğru oval olması çok şık gösteriyor. Öbür türlü bildiğin kutu gibi gözüküyorlar. Ve de bu fiyatta daha güzel bir tınısı olan hoparlör yok gibi. Çok güzel bir seçim yaptınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turuncu55

Trump Towers ve Marmara Forum media Markt'da Heco Victa 101 centerlar vardı diye hatırlıyorum. 300tl gibi bir fiyatı vardı. Takım olması adına bir bakabilirsiniz.

Bu arada Heco'lar hayırlı olsun. Kahverengi olması ayrıca şık olmuş. Kıskanmadım değil hani. Ayrıca Hecoların arkaya doğru oval olması çok şık gösteriyor. Öbür türlü bildiğin kutu gibi gözüküyorlar. Ve de bu fiyatta daha güzel bir tınısı olan hoparlör yok gibi. Çok güzel bir seçim yaptınız.

sayın turuncu55 çok teşekkür ederim Marmara forma yakınım cumartesi bir bakarım
    tabii ki bir zorunluluk yok ama aynı marka ve seri ürünler birbirine uyumlu üretildiği için daha iyi netice alırsın, teknik olarak nedenleri forumda yazılmıştı aklımda bişeyler kalmış ama yazıya dökemiyorum şuan. gerçek bir sinema keyfi istiyorsan arkaları da mutlaka düşün bence. bende arkalar farklı marka ve daha düşük kalitede ama çok sırıtmıyorlar yine de ilerde imkan olursa onları da concept 1 olarak değiştiririm. filmlerden maksimum keyfi almak için sub da çok önemli tabii
  • istanbulda heco victa 702 yi görüp dinleyebileceğim veya 701 i görüp fikir edinebileceğim (alt serilerde olabilir)stoğunda bulunan bir mağza veya avm varmıdır özellikle avrupa yakası olursa sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: K@FKASYALI

istanbulda heco victa 702 yi görüp dinleyebileceğim veya 701 i görüp fikir edinebileceğim (alt serilerde olabilir)stoğunda bulunan bir mağza veya avm varmıdır özellikle avrupa yakası olursa sevinirim

Hocam benim heco victa 601 aldığım yerde bir takım siyah daha var yanlız sıfır değil teşhir ilgilenirseniz tlf verebilirim

• Arkadaşlar macc ayarlarını yeniden yapmam gerekiyormu

Bildiğim kadarıyla yeniden yapman gerekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaferaxu

Bildiğim kadarıyla yeniden yapman gerekiyor

akşam yaptım ama sesi çok düşük geldi x.cover ayarını 80 olarak ayarlamış yarın tam olarak uğraşıcam
    merhaba hocam kendiniz manuel olarak yapın şahsen 520 de ben öyle yapıyorum ses daha iyi oluyor ayrıca x-overı 200 yapın
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.