Şimdi Ara

GİRİŞ SEVİYE AVR SES SİSTEMLERİ TAVSİYE VE EKİPMANLARI (141. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.084
Cevap
87
Favori
151.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hkts16 kullanıyorum. ayarları çok kurcaladım fakat heniz başarılı olamadım
  • esersurucu E kullanıcısına yanıt
    Amfinizi yeni aldığınızı düşünüyorum. Speaker setup diye veya benzeri menüden bu ayarlara ulaşabiliyor olmanız gerekiyor. Ben marantz kullandığım için pek yardımım olmayabilir ama sabırla menüleri dolaşırsanız bulabileceğinizden eminim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Önlere kaliteli arkalara nispeten daha ucuz kablo kullandiginizda da olabiliyor. Birde indirdiginiz formatlar dts mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kenai kullanıcısına yanıt
    evet yeniyim henüz avr olaylarında. ilgi için teşekkürler. biraz daha kurcalamam gerekecek sanırım.
  • darkerdi kullanıcısına yanıt
    kabloların hepsi aynı. 2.5mm kablo kullandım. formatlar dts. atıyorum oyun oynarken de arkalardan gelen sesi net alamıyorum. ön taraf çok iyi arkalar zayıf kalıyor. oyunlarda da surround zayıf kaldı ona şaşırdım.
    O zaman surroundlarin mesafesini falan ayarlamaniz gerekir avr den buyuk ihtimal sesi kisiktir kolonlarin.

• merhaba arkadaşlar bi konuda bilginizi almak istiyorum
    sony ht-rt3 model 5.1 ses sistemini almayı düşünüyorum da sistem dts sesleri çözmüyor sadece dolby çözüyor
    bi çok tv dts kodları çözebiliyor usb uzerinden oynatacağım dts kodlu filmi optikten veya hdmı arc den çözülmüş şekilde sisteme iletir mi yoksa çözmeden mi iletir 2. şık olursa hoparlörlerden ses gelmez herhalde bilgisi olan bi arkadaş yardımcı olabilir mi
    teşekkür ederim

• Merhaba, Bende bu konuda çok tecrübeli değilim ve evime ses sistemi kurmak istiyorum. Forumu biraz göz gezdirince 1 - 2 cihaz hakkında ve satın alma konusunda fikir edinmek istedim. Marantz NR 1506 ve Denon x1300w modelleri nasıldır ? Bu ürünleri amazon.de den getirtebiliyor muyuz? Evde 4K tv im var buna göre önerebileceğiniz AVR, ses sistemleri olur mu ? Çok büyük bi bütçem yok, parça parça kurabilirim sanırım. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.
  • Merhaba Harman Kardon AVR 265 cihazımı satıyorum, ilgilenenler mesaj ile ulaşabilir.
  • Merhaba daha önce bahsedilmiş olabilir ama çok sayfa olduğu için kontrol edemedim. Varsa şimdiden özür dilerim.

Elimde resimde kine benzer girişleri olan bir ses sistemi var. Bu sisteme digitürk bağlayıp 5+1 ses almak istiyorum. Ama beceremedim bir türlü...

Digitürk ün bağlantıları üst resimdeki gibi...

Bu cihazı da aldım 5+1 için. Yine bağlantı yapamadım. Yardım edebilecek olan var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cll.eksi -- 22 Aralık 2016; 0:1:21 >

• cll.eksi C kullanıcısına yanıt
    Sırasıyla önce Digitürk ten optik kablo ile aldığınız dekodere bağlantı yapacaksınız, sonra her bir hoparlör için dekoderden analog olarak frisby nin girişlerine bağlayacaksınız. Digitürk ün ses ayarlarından çıkışı optik seçeceksiniz. Bu kadar, kolay gelsin,

• metal-mania kullanıcısına yanıt
    Bu sisteme yatırım yapmanız doğru olmaz kanısındayım. Dediğiniz yöntemle dts ses alabilirsiniz 2 kanal belki ancak sağlıklı olacağını sanmıyorum.

• zugo07 Z kullanıcısına yanıt
    X1300 daha mantıklı olabilir. Bu avr ile kullanacağınız hoparlörleri de araştırmanızı tavsiye ederim.

• AVR değişikliği sebebiyle henüz 1 aylık olan Denon avr-x520bt receiver i satmak istiyorum. ilgilenen olursa pm ile ulaşabilir.
    Dediğiniz gibi bağlantı yapmıştım. Ses ayarından çıkışın optik yapılacağını bilmiyordum teşekkür ederim.
  • cll.eksi C kullanıcısına yanıt
    Rica ederim arkadaşım, iyi forumlar.

Merhaba, sizin araştırmamı önereceğiniz hoparlör ler var mı ? Neye göre bakmak lazım ? Birde avr yi sorunsuz getirebiliyor muyuz bilginiz var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zugo07 -- 22 Aralık 2016; 0:52:00 >
    Ben de avr sipariş ettim gelmesini bekliyorum herkes sorunsuz alabildiğinden bahsediyor bu konuda bildiklerim bu kadar. Hoparlörler için bütçeniz nedir aşağı yukarı.

Siz hangi modeli sipariş ettiniz ? Hoparlor seti için 1000 -1500 maksimum.
    Ben Pioneer vsx 930 sipariş ettim. Size hoparlör olarak bunu önerebilirim.

https://www.amazon.de/HKTS-Surroundsound-Heimkino-Lautsprechersystem-Satellitenlautsprechern-Center-Lautsprecher/dp/B00A2GJTHW/ref=sr_1_108?s=ce-de&ie=UTF8&qid=1482433436&sr=1-108&keywords=5.1+soundsystem

• 
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.