Şimdi Ara

GİRİŞ SEVİYE AVR SES SİSTEMLERİ TAVSİYE VE EKİPMANLARI (110. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (6 Mobil) - 1 Masaüstü6 Mobil
5 sn
3.093
Cevap
86
Favori
153.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam hayırlı olsun stereo sisteme de giriş yaptın sonunda, hop olarak ne kullanmayı düşünüyorsun.
  • osafakk O kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun iyi günlerde dinlemek nasip olur inşallah.
  • Çok teşekkür ederim....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • asafak76 A kullanıcısına yanıt
    merhaba hocam teşekkür ederim daha iyileri senin olsun aslında daha önceden giriş yaptım buda küçük bir girişim oldu yer sorunum olduğu için uzun bir süre kutusunda durucak ama alacak olsam heco victa 302 magnat 202 veya monitor audio bx gibi bir hoparlör düşünüyorum ama heco ağır basıyor :) bu arada bir görünüp bir kayboluyorsun arayı fazla açma
  • osafakk O kullanıcısına yanıt
    merhaba hocam hayırlı olsun güle güle kullan keyifle dinle iyi akşamlar kalın sağlıcakla ....
  • des_955 kullanıcısına yanıt
    Selam dostum hem vakit sıkıntısı oluyor hem de cihazlar dinleme test etme imkanı olmayınca yerimde saydığımdan paylaşımlara katılım yapmak da güçleşiyor. Heco benim de merak ettiğim hoplar arasında, çok methediliyor; birde Castle Knight vardı aklımda ama hem ikisini de dinleme imkanı zor gibi görünüyor. Zaten bütçe açısından bir süre daha beklemem gerekecek. Bekleyeceğim nasılsa çıtayı biraz daha yükseltmeyi düşünüyorum, boş bir vaktimde birkaç hop deneme planım var. Sonraki aşamada da yine aklımda olan birkaç stereo amfiyi test etmek ve yanına bir pikap da ekleyerek stereo sistemi ana hatlarıyla tamamlamak. O günleri görmek nasip olur inşallah
  • Arkadaşlar selam. Esenyurt Marmara Park'taki MM'ta kampanya var. Pioneer vsx 329 + PIONEER S-ESR2 hoparlör + Pioneer 21w subwoofer teşhir ürünü olarak 1299 TL. İlgilenen olursa göz atabilir tek bir ürün kalmıştı. Bir de Denon x500 + pure acoustics'in 5.0 hoperlör seti (modelini hatırlamıyorum) kapalı kutu 1099 TL...
  • quote:

Orijinalden alıntı: osafakk

Merhabalar bir süredir forum sayfasını takip ediyorum, GSA elektronik Orhan bey ile temasa geçip Magnat 1002 takımını ,anfi olarak da Denon x 2000 serisini aldım. Kargo eve gelmiş, resimlerini sizinle paylaşıyorum, işten eve gitmeyi iple çekiyorum :))) Orhan bey'e yardımları için teşekkür ederim.
     GİRİŞ SEVİYE AVR SES SİSTEMLERİ TAVSİYE VE EKİPMANLARI GİRİŞ SEVİYE AVR SES SİSTEMLERİ TAVSİYE VE EKİPMANLARI

Benim cihazlarda ayni aldigim gibi kutularinda duruyor agustosda yeni eve gecince kurucam inşallah. Hayırlısı olsun şimdiden hocam.

• Koreaatom kullanıcısına yanıt
    Sistemi dayanamayıp eski 5.1 sistemimden kalan standart kablolarla hemen kurdum , sipariş ettiğim "acoustic research " kablolar ile yeniden kurup hoparlörleri uygun pozisyonda dağıtacağım :) Haftasonu bolca kurcalarım sanırım... Amatör halimle şunu söyleyebilirim ki ses çok çok net ve temiz... Tabi bu sistemin optimum ayarları da vardır , aslında bu konuda forumdaki arkadaşlardan yardım rica etsem ? Sistem hakkında görüşlerimi paylaşmaya devam edeceğim.
     GİRİŞ SEVİYE AVR SES SİSTEMLERİ TAVSİYE VE EKİPMANLARI

• arkadaşlar merhaba ,

http://www.hepsiburada.com/liste/lg-dh3140s-51-kanal-300w-dvd-usb-ev-sinema-sistemi/productDetails.aspx?productId=evlgdh3140s&categoryId=152492

ürünü aldım 185 liraya 30 metrekare bir salona yeterli olur mu?

tşkler.
  • arkadaşlar az önce mediamarkttan harman kardon ürününü aldım. iki gün sonra hepsiburadadan sipraiş edecektim 2198 liraya burda internete özel inidirm varmış 1699 tlye avr161 ve hkts 9 aldım. alırken de emin olamadım doğru ürünü alıp almadığıma
  • Merhabalar ben de İzmir Balçova mediamarkttan Pioneer HTP-071 aldım. Bütçem düşüktü paket sistem yerine giriş seviyesi ilk başlangıç için avr li bir sistem arıyordum işimi gördü açıkçası.
  • UCO U kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Benim de ilk sistem.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler siz de güle güle kullanın. Zaten ben de bütçem daha yüksek olsaydı harman düşünüyordum sizin aldığınız sistemi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: klavye_414

arkadaşlar az önce mediamarkttan harman kardon ürününü aldım. iki gün sonra hepsiburadadan sipraiş edecektim 2198 liraya burda internete özel inidirm varmış 1699 tlye avr161 ve hkts 9 aldım. alırken de emin olamadım doğru ürünü alıp almadığıma

hayırlı olsun ,, ben denon x2000 le kullandığım hkts 9 larımdan memnunun umarım sizde memnun kalırsınız

• quote:

Orijinalden alıntı: UCO

Merhabalar ben de İzmir Balçova mediamarkttan Pioneer HTP-071 aldım. Bütçem düşüktü paket sistem yerine giriş seviyesi ilk başlangıç için avr li bir sistem arıyordum işimi gördü açıkçası.

hayırlı olsun iyi günlerde kullanın
  • grknky kullanıcısına yanıt
    Eyvallah.. İnsallah yerlestireyim resimlerini atarim :)

• Mrb arkadaslar. Ihtiyaci olan varsa media marktan alinma harman kardon avr158 1 yil garantili tertemiz ve sıksikintisiz satiyorum.forumda ilanimda mevcut

• merhaba ,

http://www.hepsiburada.com/liste/lg-dh3140s-51-kanal-300w-dvd-usb-ev-sinema-sistemi/productDetails.aspx?productId=evlgdh3140s&categoryId=152492

ürününü aldım, bu ürünü normal led tv izlerken sesi 5+1 den almak istiyorum mümkün müdür?

büyük Bass kolonunun arkasında giriş çıkış yok hepsi dvd player in üzerinde.

dvd arkasında sadece kolon girişleri ve kırmızı beyaz ve sarı yuvarlak girişler bulunmakta.

sizlerden gelecek cevaplara göre iade edeceğim ürünü tşkler.

• Denon x2000 ve magnat monitor supreme 1002 takım setini hafta başında almıştım ,ancak "audyssey" hoparlör kalibrasyonu dün yapabildim, kalibrasyon sonrası dolby gibi çok kanallı videolarla test ettim , çok keyifli ve çok başarılı olduğunu söylemeliyim. 1002 serisinde bir de sub almak için aceleye gerek yok gibi... Tabi sub ile sistem nasıl olur merak etmiyor değilim :) İnsan hep daha fazlasını istiyor... :) Gene de bu sistem ile birkez daha doğru tercih yaptığımı anladım.

Öte yandan , Digiturk de sistemi çalıştırdığımda verim alamadım , front' larda cızırlı ses geliyor, sanırım 5 kanal destekli ses gelmediğinden ? Digiturk kullanan arkadaşlar 5 kanal ses alabiliyor mu ? Trt 1 de 5 kanal ses var.
  • 
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.