Şimdi Ara

GİRİŞ BELGESİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
4.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • O Tarih o belgeyi ösym sitesinden indirdiğiniz tarih. Ösym kendisi istiyor o tarihi. Bende tarih yazmıyor diyenler korkmasın. Olmayadabilir oladabilir.
  • Pdf olarak indirebilirsin. Flash belleğe atıp çıkartabilirsin.
  • Eggs59 kullanıcısına yanıt
    L harfine benzer bir çizgi var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 6lue

L harfine benzer bir çizgi var.
    Onda da bir sıkıntı yok sanırım birkaç kişide daha gördüm.
  • Arkadaşlar benimkinde de yukarı doğru kaymış sayfa tam ortalanmamış. Sizce bir sorun olur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunlar ne saçma sorular ya
  • Yazıcıdan kaynaklı leke problem olur mu dostlar?

• nagatomo kullanıcısına yanıt
    Netse sıkıntı olmuyor

• Bunun gecen sene konusunu ben acmistim. :) sol ustte tarihle girdim. Sol altta da centik vardi. Sorun olmadi. Bir de sinav kitapciginda hepsi kucuk harf olmasi gereken yazilarin hepsini buyukle yazmistim. Onda da bir sey olmamisti. Oyle bir sey yapip goren olursa panik yapmasin. O kadar dikkate alacaklarini zannetmiyorum. Ama ici rahat etmeyen tekrar cikartsin.

• Ne olur ne olmaz siz sınava erken gidin. Ama benim her şeyim sorunlu olmasına rağmen silik yazılar vs. ama kabul ettiler. 30-40 dk önce aldıkları için bi sıkıntı olursa yüzde yüz giriş belgesi çıkartma ihtimaliniz olur. Kimliğinizi kaybederseniz nüfus müdürlüğüne gidip geçici kimlik belgesi çıkartmaya vaktiniz de olur. O yüzden kesinlikle erken gidin.
  • geçen sene ben de direkt çıkarttığım için vardı sorun olmadı. gözetmen optiğin yanlış yerine imza attırdı onda da sorun olmadı sakat gibi kitapçık numarasına da imza atmıştık sınıfça...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.