Şimdi Ara

Giresun İli Hakkında Ne Biliyorsunuz? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
73
Cevap
1
Favori
970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: noxiousu

bende giresunluyum ama adam gibi giyinen bir elin parmağını geçmez

Küçük paris diyenler yalan mı söylüyor o zaman?

Ben burda dışarıdan gelen kardeşlerimizin yorumlarını dikkate alarak yazdım, benim yargılarım değil.

Ayrıca bu şehir olayına da kendi pencerenizden bakmaya da bir son verirseniz iyi olur sizin için.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski kız arkadaşım giresunlu idi. Bizim şehrimize küçük paris diyorlar dediğinde vay be falan demiştim ama bildiğin köyden bozma bi sehir çıktı. En büyük hobileri sahile inip midye yemek ve çarşıya inip esnaf dükkanlarını gezmektir. Alışverişe bile Ordu'ya giderler çünkü Giresun'da mağazaların esamesi bile okunmaz. Küçük paris derken yüzyılın trolünü yapmış bana salak kız. Kızları da güzel değil ve aptallar, al birini vur ötekine.

Edit: Konunun tamamını okumadan yazdığım için küçük paris olayını ilk ben yazdım sanıyordum. Demek ki aklıyla alay edilen bir ben değilmişim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Twenty.One.Pilots -- 26 Mart 2016; 11:14:2 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Haftasonları pide yemeye giderler ve sürekli bundan bahsedip övünürler. Düşünün artık bunu çok büyük bir meziyet olarak görecek kadar gelişmemiş bir yerde yaşıyorlar. Tek olumlu yanları şehir geneli CHPlidir ama başkanları cepçidir.

• Annem Giresunludur ama ben sevmem Giresunluları.İnsanları havalı geçinmeye çalışıyor.
    Coğrafyasına lafım yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şehir sıkıcı be abi. Yazın gidince 3hafta kalıyoruz ,denize filan gidiyoruz , yetiyo , daha fazla kalamam heralde.

Nüfus cüzdanında Giresun yazıyor ama ben ANGARALIYIM.
  • girişinde giresun yazar ama çıkışında çıkasun yazmaz.
  • Kotuleyenlerin cogu Allah bilir tutucu, muhafazakar, asosyal, barzo dolu; orta, dogu ve guneydogu anadolu sehirlerinde yasayanlardir.

Ankara, İzmir, Antalya, Mersin, Samsun vs.. sehirlerle sosyal imkan olarak kiyaslanmaz ama Anadolu sehirlerinin cogundam bircok yonden farkli ve guzeldir. Sadece spordan ornek versem yeterli herhalde.

Futbolda Ptt 1.Lig
    Basketbolda TBL 1. Lig

• Röntgenci. kullanıcısına yanıt
    Kapalıda maç izlerken öyle denezsin ama.
    Fındığı vişnesi kızılcığı tabancaları kalesi yüzerek gidilebilen tek adasıyla Türkiye'nin en uzun yaşam ortalamasına sahip bir şehirdir Giresun.
    Bursa'da yaşayan bir Giresunlu'yum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Twenty.One.Pilots

Eski kız arkadaşım giresunlu idi. Bizim şehrimize küçük paris diyorlar dediğinde vay be falan demiştim ama bildiğin köyden bozma bi sehir çıktı. En büyük hobileri sahile inip midye yemek ve çarşıya inip esnaf dükkanlarını gezmektir. Alışverişe bile Ordu'ya giderler çünkü Giresun'da mağazaların esamesi bile okunmaz. Küçük paris derken yüzyılın trolünü yapmış bana salak kız. Kızları da güzel değil ve aptallar, al birini vur ötekine.

Edit: Konunun tamamını okumadan yazdığım için küçük paris olayını ilk ben yazdım sanıyordum. Demek ki aklıyla alay edilen bir ben değilmişim.

Alışverişe Orduya mı gidiyorumuşuz vaybee benim niye haberim yok

• Röntgenci. kullanıcısına yanıt
    Giresun/Keşap'lıyım. Şehir olarak pek bir bilgim yok küçükken Bulancak'ta denize girerdik güzel günlerdi :) Köyleri ve yaylaları ise mükemmeldir. Yemyeşil, doğayla baş başa bir ortamda kalmak huzur veriyor insana.
  • Yaylası köyü havası vs çok güzel ama sakın ama sakın şehir merkezine arabayla girme bak sakın diyorum hem yollar çok dik hem park yeri yok hem de istanbul trafiğinden beter, birde insanı biraz ''duyarsız'' yol ortasından giden mi dersin aval aval bakan mı dersin

Not:Giresun Keşap yolağzı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Sonidito -- 27 Mart 2016; 19:08:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silenforce

quote:

Orijinalden alıntı: Twenty.One.Pilots

Eski kız arkadaşım giresunlu idi. Bizim şehrimize küçük paris diyorlar dediğinde vay be falan demiştim ama bildiğin köyden bozma bi sehir çıktı. En büyük hobileri sahile inip midye yemek ve çarşıya inip esnaf dükkanlarını gezmektir. Alışverişe bile Ordu'ya giderler çünkü Giresun'da mağazaların esamesi bile okunmaz. Küçük paris derken yüzyılın trolünü yapmış bana salak kız. Kızları da güzel değil ve aptallar, al birini vur ötekine.

Alışverişe Orduya mı gidiyorumuşuz vaybee benim niye haberim yok

Kadınlar için konuşuyorum. Adam gibi mağaza yok.

• Bizim sınıfta(ilkokul) hande diye bir kız vardı hırsızdı giresundan gelmişti ondan beri ısınamadım kaç senedir

• quote:

Orijinalden alıntı: SudaEriyenAspirin

girişinde giresun yazar ama çıkışında çıkasun yazmaz.

Çünkü diğer taraftan gelen için de giriş orasıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: bobsantino

quote:

nasıl oluyor bir açıklasana
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bobsantino

quote:

nasıl oluyor bir açıklasana

Ben olaya müdahale edeyim
    Ordudan Giresuna giderken Gülyalı bitişi Piraziz girişinde Giresun tabelası var.
    Trabzondan Giresuna giderken Beşikdüzü bitişi Eynesil Girişinde Giresun tabelası vardır.
    Bu olay Gümüşhane Erzincan Sivas sınırı içinde geçerlidir. Yani Sen şehre bir noktadan giriyorsun diye herkes oradan girecek diye birşey yok.
    Başka bir sorun olursa alırım

• quote:

Orijinalden alıntı: AT SEVEN

Yaylası köyü havası vs çok güzel ama sakın ama sakın şehir merkezine arabayla girme bak sakın diyorum hem yollar çok dik hem park yeri yok hem de istanbul trafiğinden beter, birde insanı biraz ''duyarsız'' yol ortasından giden mi dersin aval aval bakan mı dersin

Not:Giresun Keşap yolağzı

Cinbarı biliyormusun

• Giresuluları , Rizeliler ve Trabzonlular neden sevmezler ?

Bi ara bunun tartışması vardı.
  • Fındık
    Üçkağıt
  • Üçkağıtçısına denk gelme fena kafa olursun, ama şöyle birşey var çevre olarak cennet gibi bir yer yeşil ve mavi göz alıcı bir güzellik (Tabii fazla yaklaşmazsan.) ve son olarak dible yiyen insanla kapışma gerevuyu kafana indirir patates olursun. Not : Giresunluyum %50 iyi %50 kötü diyebilirim.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.