Şimdi Ara

GIRAKON DA DH CLANI(KARUS) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
1.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ama yardım edersiniz artık yani tek bilmediğim olay pelerin atı we ally yeni server olduğumuza göre bunlarda olmicana göre şimdilik rahatız :D

not:pelerin atının weya ally nin ne olduğunu biliyorum sadece pelerin atına nerden gidildiğini weya ally i nereye wercemi bilmiorum onlarda önemli deil şimdilik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2kedipipimi7 -- 4 Ağustos 2007; 19:01:29 >
  • Tamam Bu gece Kur O zman Clanı..

52Lwl Oldum
  • inanamıyorum sabah 6 da kalkıp denedim bütün serverlar full dü ancak g3 de sadece 1 tane kırmızı yanıyodu ona girdim ondada non pre werdi giremedim anlamıyorum neden server boşken bile almıo ki beni
  • abim benide ekle
    nick TURQUIE
    Warriorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreddyKrueger_ -- 5 Ağustos 2007; 14:06:01 >
  • Benide eklersen sevinirim ex kasacak bi clana ihtiyacim var :/

Nick : ImInNape/Rogue Lv. daha 45
  • benide eklersen sevinirim DEMosTy/Mage lvl45
  • bende eklersen karusun 46 lwl priest adım diyarswe eklersen sevinirim şu an g2 deyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpachino-tr -- 6 Ağustos 2007; 10:37:22 >
  • clan kurulucak ama hala çıt yok
    Dh'de karus clani olmamalimi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T0RNAD0 -- 5 Ağustos 2007; 22:18:47 >
  • 2 kedi sende human clan baskanı gibi olmada
  • Gearheas/Mage
    Benide ekle! Eğer kurmak istemezsen başkası kursun ama genede kurulsun
  • PhunkMyHeart/Warrior

eklermisin
  • eet beyler ne zmn kurulcak bu clan beraber takılmak lazım bu serverda
  • benn 27 oldumm kasmaya dewammm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joutsenlaulu -- 5 Ağustos 2007; 23:29:33 >
  • 2kedi su koyuverdin sanirim
  • bnde gelebilirim !!

KeepOut asas 46 lwl
  • herkesden çok özür diliyorum dün internet kafayı yedi bi gidip bi geliodu onun için dün bakamadım konuya tekrar dan çok özür diliyorum g1 e girilmio bu nedenlede clanı kuramıyorum saat kaç da g1 boş olur weya premium u olan birisi clanı kurabilir mi?
  • Yer varsa beni de ekleyiver, lvl 1 Char açtım ama daha oynamak nasip olmadı.

Darkness / Mage
  • Bende varım ad:maybebabyboy 32 lwl rogue boyum 1.75 kılom 60 sevecenimdir butun karus kızlarını bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Achteruit -- 6 Ağustos 2007; 12:30:31 >
  • hoş geldin hacu...
  • cap1c1n0 / mage
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.