Şimdi Ara

GILLO ALİ DİYATÖR (gladyatörün elazığ versiyonu) nerde bulabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • gıllo ali diyatör (gladyatörün elazığ versiyonu) nerde bulabilirim....

• internetten paylaşım programlarında var
  • LİNK VEREBİLECEK ARKADAŞ YOKMU
  • Bu tip gerizekalıca bir seslendirme yapan zihniyeti ve aynı konudan üç tane açan seni kınıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saltuk -- 26 Haziran 2005, 21:29:32 >
  • hoba jakoben ayıp oluyo ama lütfen
  • Ayıbı yapan ben değilim.Bir Elazığlı olarak bana karşı bir ayıp yapılmıştır.Ben bendarli nickli arkadaşı aynı konuyu üç defa açtığı için ladım.

Söyler misin? Yaptığım ayıp bunun neresinde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende elazığlıyım "gerizekalıca seslendirme" demişsin bence çok komik ve çok zekice bi seslendirme GILLO ALİ DİYATÖR
  • İnsanlar benim karşıma geçip benim memleketimin şivesiyle dalga geçtiler.O anda hissettiklerimi anlaman mümkün olmadığı için onun ne kadar gerizekalıca bir seslendirme olduğunun farkına varamazsın.
  • jakopenin açısından bakılınca o haklı ama bu kadar ciddiye alınması gereken bi şey değil ki alt tarafı seslendirme işte
  • sen dalga geçeni gster ben hallederim tatilde bi çocuk bu ne lan adam gibi konuş dedi sadece bi kafa attım çocuk yerde
  • Bu bahsettiğimi yapanlar arasında en sevdiğim hocalardan bir olmasaydı..........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saltuk -- 26 Haziran 2005, 22:01:27 >
  • Bu filmde Elazığ şivesi ile dalga geçilmiyorki.
    O harika şivemiz ile fil ti ye alınıyor.
    Elazığlılar olsaydı Gladyatörler seslendirme böyle olurdu diye dalga geçiliyor filmle.
    Bir elazığlı olrak bende katılmıyorum bu "Gerizekalıca" lafınıza.
    Ve beğenerek izlediğim bir seslendirme idi elimde vcd si vardı bir arkadaşım aldı yıllar geçti geri getirmedi.
    Bende arayıp kaliteli bulurmuyum diye baktım bu konuya geldim.
    saygılarımla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saltuk

Bu tip gerizekalıca bir seslendirme yapan zihniyeti ve aynı konudan üç tane açan seni kınıyorum.

niye bunu banlamıyolar? utanmadan dh yöneticisi olmuşsun be adam!
  • Gençler dilimiz güzeldir kimsede dalga geçemez.Bu arada Titanikin de seslendirmesi var o bence daha güzel.Filmin adı TUTAMİK..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gılloaliye gülmek icin elazıglı olmak lazım baskaları sacma bulabilir komik gelmez.bende elazıglıym
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.