Şimdi Ara

Gilette Mach 3 Sensetive 8li kartuş veTraş jeli 29,50TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.045
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Metro markette Gilette Sensetive 8li kartuş ve traş jeli 29,50TL. KDV dahil.

İlgilenenlere duyurulur.

http://www.metro-tr.com/servlet/PB/menu/1075974_pviewer_l8/index.html?view=jpg&item=1186492

Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkness13 -- 12 Ekim 2011; 0:48:35 >

• aynısı haftasonu migrosta 25tl'ydi.
  • mach 3 turbo kullanırım yılardır . problemsiz . ama sensitive malesaf o kadar kalteli değil. ben kullanamdım attım.
  • Mach 3 kartuşları pahalı geliyor ve her tıraşınızda en ekonomik sinek kaydı tıraşa ulaşmak istiyorsanız. Üstelik tıraşı eziyetten çok keyif aldığınız bir hobiye dönüştürmek istiyorsanız.

www.geltir.com
    www.gelenekseltiras.com ziyaret ediniz.
  • evet ben de bu siteyi geçenlerde ziyaret ettim çok süper bir site olmuş. yapan arkadaşların ellerine sağlık. türkiyenin heralde ilk geleneksel traş sitesi oldu burası. değil mi???
  • quote:

Orijinalden alıntı: yavuzz42

mach 3 turbo kullanırım yılardır . problemsiz . ama sensitive malesaf o kadar kalteli değil. ben kullanamdım attım.

aynen katılıyorum
    mach3 sonrası özellikle ilk hafta inanılmaz bir kaşıntı yapmıştı bende.. bıçağıda kalitesiz mach3 ün çin malı versiyonu gibi
  • tıraş olmak için servet harcamak bu urunler...
    başka birşey degil geleneksel tıraşı birkez olsun denemeden
    ne desek boş

çok duşuk maliyetle
    herhangi bir markanın jiletlerine ve ürünlerine bağımlı olmadan
    çok daha hassas ve yakın tıraş olabilmek dururken bu tür sistem bıçaklarından kurtulduğuma şukrediyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.