|
Açıkçası bu konuyu açmamın sebebi kurulumdan ibaret olmaması. Daha ilk aradığımda bile geri dönüşleri bilgi vermeleri benim onlara durumları açıklamam pek anlayışlı sabırlı ve dinleyen bir taraf değillerdi. Evrakları çıkarma konusunda yine eksik bilgi verdiler ve zamanımdan çaldılar yanılmıyorsam Filiz hanımla görüştüm evrakları doldurup kargoya verin bize de mail atın dediler gönderi kodu için gittiğinizde arayın kodu biz vereceğiz size dediler. Ben evrakları çıkarttım doldurdum ve tekrar taratıp taraflarına ilettim daha sonra da kargo şubesine giderek göndermeye çalıştım ancak hiç bir şekilde gönderim kodu alamadım aradım ancak ''kayıt bırakıldı size geri dönüş yapılacak'' diye mesaj geldi. forumda bulunan firma yetkilisine özel mesaj ilettim numarayı aramam gerektiğini söyledi. Mail attım evrakları göndermem gerekiyor kod yok diye. saat 6 oldu öyle yolladılar fakat çoktan gönderim kapanmıştı bile. Ertesi gün tekrar aradım kod için size dönüş yapacağız dediler ve akabinde sms geldi aboneliğiniz aktifleştirilmiştir diye halbuki ben biliyorum gelen giden yok ekip vs. sonrasında ki bu süreç de iyice yordu. |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt