Netspeed'den geçiş yaptım bütün işlemleri tamamladım.En son dün aranıp sözlü onay alındı.Geçiş oldu mu şimdi nasıl anlarım? Netspeed online işlemlere girebiliyorum hala.Birde netspeedin fiber modemini göndermeyeceğim değil mi o da gigaspeede geçecek değil mi? |
[Gigaspeed] 2024 Fiyatları Açıklandı (9. sayfa)
-
-
Merhaba,
Geçişler tamamlandığında, tarafınıza bildirimde bulunacağız. Fiber modemleri geri göndermenize gerek yok. Herhangi bir kopma, kesinti yaşamadan direkt olarak geçişiniz gerçekleşecektir.
Saygılarımızla -
Upload hızlarınız ne acaba sitenizde göremedim
-
35 / 12
100 / 20
200 / 30
500 / 40
1000 / 50
-
En az upload hızları download ın yarısı olmalı :)
-
Kişke olsa.
-
faturayı nasıl ödüyorsunuz arkadaşlar ne Teb Bankasında çıkıyor ne Ziraat Bankasında ?
-
İş Bankası; internet bank., atm, mobilden TbtNet seçerek, Faturamatik TbtNet seçerek. Online işlemlerden.
-
merhabalar, gigaspeed kullanan arkadaşlar memnunlar mı? ping durumları nasıl?
-
Merhabalar ben yeni geçiş sağladım ping süreleri fena değil iyi sayılır şimdilik memnunum.
İstanbul vdsl kullanıyorum valve ping testi 36 ms
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TabutBenden -- 26 Aralık 2024; 11:30:19 > -
Dün hatayda çok ciddi bir fırtına vardı. Şuan internet yok sebebini öğrenebilir miyiz ? -
Altınözü ve Kumlu'da çalışma var galiba. Sizin lokasyonda buralarsa; ondan olabilir.
-
Orada değilim. Ama öğrendiğime göre bölgesel kesinti var şuan. -
Teşekkür ederim hangi pakete geçtiniz acaba?
-
Rica ederim. 100 mbps 269 TL olan pakete geçtim fakat sistemde bir sıkıntı var dediler ilk fatura 299 TL çıkmış diğer aylarda indirim yapılacakmış 3 ay 269 TL olarak bilginiz olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TabutBenden -- 26 Aralık 2024; 15:14:47 > -
Ben 500 veya 1000lik paket arayışındayım o zaman iss bakıyorum.
-
https://forum.donanimhaber.com/500-ve-1000-tarife-fiyatlari--155951453
Şu konuya bir göz atın araştırmanızda belki faydalı olur. Bizim burda vdsl var max 100 superonline da var ama oda max 100 gerçi superonline 1000 çevirebilir 1 sene içinde ama geçilir mi bilmem çok şikayet var.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X