Bildirim
Gigabyte990XA-UD3 ile AMD 955BE Kullananlar (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
-
-
-
Orijinalden alıntı: LoST_PaTRoL®
C1E : Disabled
Cool & Quiet : Disabled
C1E ve C&Q yu kapatmayı ve çarpan sabitlemeyi denemiştim. Hiçbirşey değişmemişti.
Cpu NB VID Control tam olarak nedir? Bir ara ciddi ciddi araştırdım ancak değiştirilmemesinin gerektiği söyleniyordu çoğu yerde. Aynı şekilde C1E içinde net bir bilgi bulamadım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Feel.The.Heart -- 15 Kasım 2012; 1:47:58 >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: X2
quote:
Orijinalden alıntı: LoST_PaTRoL®
C1E : Disabled
Cool & Quiet : Disabled
C1E ve C&Q yu kapatmayı ve çarpan sabitlemeyi denemiştim. Hiçbirşey değişmemişti.
Cpu NB VID Control tam olarak nedir? Bir ara ciddi ciddi araştırdım ancak değiştirilmemesinin gerektiği söyleniyordu çoğu yerde. Aynı şekilde C1E içinde net bir bilgi bulamadım.
C1E ve C&Q termal Teknolojiler kisaca enerji tasarrufu icin islemci carpan ve voltajini dusurur. OC yapilan sistemlerde kapatilmasi gerekir. Daha onceki mesajda yazmistim SYStem Health menusunde Hardware Thermal Control ayari vardir onu da disable yap.
NB ve CPU NB hakkinda bunlari okuyabilirsin.
http://www.techpowerup.com/forums/showthread.php?t=165422
http://www.overclock.net/t/1133296/need-clarification-on-correct-nb-vid-control-on-gigabyte-990fxa-f5-bios
http://forum.donanimhaber.com/m_53343422/tm.htm
NB ve CPU NB VID terimleri karisiyor birbirine NB olana dokunma NB VID olana voltaj ver yalnizca.
Bir de anakartta Core Performance Boost goremedim bu saate emin degilim belki yalnizca hexacore islemcilerde cikiyordur o menu :) varsa o da disable olacak.
Anakartin biosu guncel mi bu arada ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LoST_PaTRoL® -- 14 Kasım 2012; 2:14:34 >_____________________________
-
Son olarak Ram timingleri Auto birak simdilik.. once islemcinin stabil degerlerini bulup daha sonra ramlere gecersin. _____________________________ -
-
-
AMD Overdrive testleri sırasında takılma olmadı. Wprime ve winrarda takılmalar devam ediyor. Wprime de 3 çekirdeğe kadar test ettiğimde takılma olmuyor, ne zaman 4 çekirdeğide aktif edersem o zaman takılma başlıyor. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: X2
AMD Overdrive testleri sırasında takılma olmadı. Wprime ve winrarda takılmalar devam ediyor. Wprime de 3 çekirdeğe kadar test ettiğimde takılma olmuyor, ne zaman 4 çekirdeğide aktif edersem o zaman takılma başlıyor.
Aklima gelen baska bir cozum yok malesef.._____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X