Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Gigabyte RX 580 4 GB / RGB Işıklandırmalı / Freesync 2 / HATASIZ Satın Al 19 Ocak 2020 14:07 1 1 Gigabyte RX 580 4 GB / RGB Işıklandırmalı / Freesync 2 / HATASIZ Gigabyte RX 580 4 GB / RGB Işıklandırmalı / Freesync 2 / HATASIZCihazda hiçbir arıza, problem, çizik dahi yoktur ve çalışmaktadır.Satacağım için ekran kartını aldığım gibi kutusuna koydum. İsteyen test etmeye gelebilir.Arena bilgisayardan 36 Ay Garantili fakat ne kadar garantisi kaldığını bilmiyorum. Garanti Belgesinin ve Ekran Kartının üzerinde aynı seri numara mevcuttur.Gebze / KOCAELİ’de ikamet ediyorum. İstanbul içi veya bu çevreden yazarsanız sevinirim, GET ilan açmıyorum.Ürünün sahibinden linki; Gigabyte RX 580 4 GB / RGB Işıklandırmalı / Freesync 2 / HATASIZ - SahibindenDiğer ilanlarıma da bakınız, iyi forumlar.Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır. Fiyat : 875 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kocaeli, Gebze Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün CORONA İNDİRİMİ - Lenovo X1 Carbon 5th Gen(USB C Thunderbolt 3.0 eGPU)16GB RAM/256 SSD+HardShellCase Gigabyte RX 580 4 GB / RGB Işıklandırmalı / Freesync 2 / HATASIZ ACİL Zotac GTX 1060 6GB + Vatan Garantili ve 1400 TL