Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Gigabyte RX 560 Gaming OC 4G Ekran Kartı Satın Al 27 Ağustos 2022 11:35 1 1 Gigabyte RX 560 Gaming OC 4G Ekran Kartı GV-RX560GAMING OC-4GD REV 1.02-3 sene önce mining yapan birinden almıştım. 6500 XT'ye geçtiğim için satıyorum. Genellikle pubg, valorant, cs go oynadım. Sadece nadirde olsa bazen bilgisayarı ilk başlattıktan sonra oyuna girdiğimde wattman hatası alıyorum yeniden başlatıp oyuna girince bir daha olmuyor. Başka bir kusuru bulunmuyor. Furmark ve OCCT testlerini ekledim fotoğraflardan bakabilirsiniz. İmkanı olan gelip test edebilir. Bursa için elden teslim tercihimdir ama diğer illere önce havale sonra kargo şeklinde gönderim sağlayabilirim.FİYAT : 1500 TLSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Bursa Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Gigabyte RX 560 Gaming OC 4G Ekran Kartı (SATILDI) Arctic Freezer 34 eSports İşlemci Soğutucusu SATILDI - SAPPHIRE RX 570 PULSE OC 4GB SATILDI- HP 15-CB005NT i5-7300HQ GTX 1050 8GB RAM 1TB HDD+256GB SSD