Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 GİGABYTE RTX 3060 VİSİON OC 12GB V2 (FİYAT DÜŞTÜ) Satın Al 11 Şubat 2023 14:30 1 1 GİGABYTE RTX 3060 VİSİON OC 12GB V2 (FİYAT DÜŞTÜ) Merhaba kartı 23 ocak 2022 de amazon.tr üzerinden sipariş verdim ama amazon Fransadan geldi şubatın sonunda. Yaz aylarının sonunda evlendim, bilgisayarı komple dağıttım hem kullanmaya vaktim yok hem yerim yok. Kartı çok severek aldım (özellikle rengini) çok kullanamadan geri kutusuna kaldırdım duruyor aylardır. Daha da kullanmayacağım için köşede durmasın diye satıyorum. Kutusu ve faturası var. Almak isteyen arkadaş kasasıyla gelip test edebilir bende monitör var. İstanbul Fatih çevresi elden alışveriş olabilir. Temsili resim ekledim ürün kutusunda dolapta olduğu için. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul,Fatih Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SAMSUNG 32 İNÇ 75 HZ FHD Çerçevesiz Kavisli Monitör Satılık RTX 3060Tİ 'LAR [SATILDI] CORSAİR RM750 80 PLUS GOLD TAM MODÜLER PSU [SATILDI] PNY RTX 3060 Ti XLR8 REVEL EPIC-X (SATILDI)