Şimdi Ara

GİGABYTE RTX 3060 VİSİON OC 12GB V2 (FİYAT DÜŞTÜ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
3
Favori
815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 GİGABYTE RTX 3060 VİSİON OC 12GB V2 (FİYAT DÜŞTÜ)
    Merhaba kartı 23 ocak 2022 de amazon.tr üzerinden sipariş verdim ama amazon Fransadan geldi şubatın sonunda. Yaz aylarının sonunda evlendim, bilgisayarı komple dağıttım hem kullanmaya vaktim yok hem yerim yok. Kartı çok severek aldım (özellikle rengini) çok kullanamadan geri kutusuna kaldırdım duruyor aylardır. Daha da kullanmayacağım için köşede durmasın diye satıyorum. Kutusu ve faturası var. Almak isteyen arkadaş kasasıyla gelip test edebilir bende monitör var. İstanbul Fatih çevresi elden alışveriş olabilir. Temsili resim ekledim ürün kutusunda dolapta olduğu için.

GİGABYTE RTX 3060 VİSİON OC 12GB V2 (FİYAT DÜŞTÜ)GİGABYTE RTX 3060 VİSİON OC 12GB V2 (FİYAT DÜŞTÜ)GİGABYTE RTX 3060 VİSİON OC 12GB V2 (FİYAT DÜŞTÜ)GİGABYTE RTX 3060 VİSİON OC 12GB V2 (FİYAT DÜŞTÜ)GİGABYTE RTX 3060 VİSİON OC 12GB V2 (FİYAT DÜŞTÜ)GİGABYTE RTX 3060 VİSİON OC 12GB V2 (FİYAT DÜŞTÜ)
    Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul,Fatih Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• takip

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.