Şimdi Ara

GIGABYTE RTX 2070 Super GAMING OC - 3.750

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Geçen hafta forumdan, _Dominic_Toretto_ arkadaşımızdan aldım. Ray Tracing tecrübe etmek için bir kaç oyunda denemelik kullandım, RTX teknolojisi güzel ama daha olgunlaşmamış ve performans anlamında yol alması gerekiyor, elimde hali hazırda rx 5700 olduğundan bunu satışa koyuyorum, ihtiyacı olan arkadaşlar düşünebilir.

Kart Amazon.de çıkışlı, faturalı , 4 yıllık Gigabyte TR garantisi var, kaydı yapılmış durumda. 09 Eylül 2023'e kadar garantisi mevcut.

Kullanıdığım 4 gün de küçük bir kasada en yüksek 68 dereceye ulaşan, sıfır ses şiddeti olan etkili bir soğutma çözümü var, şu ana kadar kullandığım en serin ve sessiz kart diyebilirim.

Fiyat Son : 3.750 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OPTİMİST -- 3 Ekim 2019; 10:21:34 >

• Merhaba,
    Kart Amazon çıkışlı olup nasıl Türkiye garantili olabiliyor ? Bilmediğim için soruyorum.

Orijinalden alıntı: Psikobat

Merhaba,
    Kart Amazon çıkışlı olup nasıl Türkiye garantili olabiliyor ? Bilmediğim için soruyorum.
    Gigabyte RTX serisine özel bir durum, Yutdışından alsan bile kayıt ettiğin takdirde Türkiye'de 4 yıl geçerli oluyor garantisi.

• OPTİMİST kullanıcısına yanıt
    Verdiğiniz resim açılmıyor ama tahminimce sizin bahsettiğiniz olay değil de rtx serisi 3 yıl yerine 4 yıl garanti sunuyor gibi geldi.
    Biraz bakındım dediğim gibi imiş.
    Facebook sayfasında da belirtmişler,
    quote:

Tüm işlemler ürünü satın almış olduğunuz firma üzerinden gerçekleştirilmektedir. Bu sebeple yurtiçinden almanızı tavsiye ederiz.

Muhtemelen amazon ile görüşün diyeceklerdir.

Aksi durum mantıklı durmuyor çünkü, dist garanti saglaması için kar elde etmesi lazım, siz onu pas geçip yurtdışından getirttiğiniz zaman adamlar neden yardımcı olsun/uğraşsın.

• Psikobat P kullanıcısına yanıt
    Karti aldigim arkadas Facebook ustunden Gigabyte Turkiye’den teyit almis bu konuda

Resmin altinda 4 yil garanti kapsamina almak icinhttps://registration.aorus.com/ ‘ a kayit edin diyor. Bunun icin global siteye yonlendirmemesi lazim normalde. Arti olarak bu garantiyi veren direk Gigabyte Turkiye’nin kendisi , arena , penta gibi araci kurumlar degil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Bende pazartesi mesai saatleri içerisinde arayıp sorayım merak ettim, yazılı kağıda dökebilecekler mi bakalım, sonra tecrube ettiğimizde stajyer çocuk yanlış bilgi vermiş ile yüzleşmek istemem. Dediğiniz gibi ise güzel bir gelişme ama ben hala maalesef ihtimal veremiyorum.

Bir arkadaşımın RTX 2080 aorus ekran kartı bu klasil ram sorunu yüzünden bire bir aynısı ile değişti. Yanılmıyorsam kartı amazon.it den almıştı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Arkadaşın ilanı da biraz mundar ettim ama, Gigabyte türkiye ofisi stok tutmaz tutamaz ki ? yani işleri o değil belki devreye girmişlerdir müşteri mağdur olmasın diye ama bilmiyorum, umarım ben yanılıyorumdur ve dediğiniz gibidir, ki ben dahil çoğu kişinin işine geleceği bir durum belki diğer firmalara da ön ayak bile olurlar...
    Pazartesi netleştireyim size de haber ederim , hatta duruma göre amazondan yada newegg vs 2080ti kovalarım
    Hocam zaten giga tr ofisi stok tutmuyor kartın yurt dışından değişip gelmesine aracı oluyor gibi birşey yani siz kargo gümrük vs uğraşmıyorsunuz bizim bizzat yaşadığmız deneyim buydu. Giga Türkiye'den geç kalınmış bir adımdı en azından bu konuda Evga'nın tekelliğini bitirebilirler
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.