Bildirim
Gigabyte nVİDİA Gtx770 Windforce 3X
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Huzur53
Arkadaşlar bu kartı almayı düşünüyorumda teknobiyotiğede gelmiş teknobiyotik sancaktepede yerleri ve bize gerçekten yakın 20 dk lık yol özel arabayla.Yerlerine gitsem ekran kartını alabilirmiyim yoksa illede internetten siparişmi vermem gerekir.Güven sorunum varda.
Teşekkürler.
hocam güvenilir bir firma ama yerınden de alabılırsınız benım bıldıgım kadarıyla -
quote:
Arkadaşlar bu kartı almayı düşünüyorumda teknobiyotiğede gelmiş teknobiyotik sancaktepede yerleri ve bize gerçekten yakın 20 dk lık yol özel arabayla.Yerlerine gitsem ekran kartını alabilirmiyim yoksa illede internetten siparişmi vermem gerekir.Güven sorunum varda.
Teşekkürler.
Hocam 2 sefer alışveriş yaptım internet üzerinden, Allaha şükür hiçbir sıkıntı çıkmadı içiniz rahat olsun.Bu arada bir aksilik olmazsa p.tesi aynı karttan sipariş vermeyi düşünüyorum bende,şimdiden hayırlı olsun. -
Ya ben güveniyorumda babamın fikirleri sabit firmasının kredi kartını kullanacağı için güvenemiyor.Yerinden almaya gidersek daha güvenilir olur. -
quote:
Orijinalden alıntı: Dolphin/Lion
quote:
Teşekkürler.
Hocam 2 sefer alışveriş yaptım internet üzerinden, Allaha şükür hiçbir sıkıntı çıkmadı içiniz rahat olsun.Bu arada bir aksilik olmazsa p.tesi aynı karttan sipariş vermeyi düşünüyorum bende,şimdiden hayırlı olsun.
Çok sağol umarım nasip olur.Acaba parayı gidip elden nakit canlı canlı versem indirim yaparlarmı :D
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Dolphin/Lion
quote:
Teşekkürler.
Hocam 2 sefer alışveriş yaptım internet üzerinden, Allaha şükür hiçbir sıkıntı çıkmadı içiniz rahat olsun.Bu arada bir aksilik olmazsa p.tesi aynı karttan sipariş vermeyi düşünüyorum bende,şimdiden hayırlı olsun.
Çok sağol umarım nasip olur.Acaba parayı gidip elden nakit canlı canlı versem indirim yaparlarmı :D
keşke öyle olsa hocam :) ,hayırlısı olsun.
-
Geldiğine emin misiniz ?
13 Haziran'da Stoklarda diyor çünkü -
NOVA ile TEKNOBİYOTİK' in, alacağınız kartta garanti sürelerine dikkat ediniz.NOVA' da 24 TL fark var ancak, kart 3 yıl garantili.Teknobiyotikte ise 2 yıl.Belki bir yanlışlık yapılmış olabilir, ya da garantiye bakan firma aynıdır, yine 3 yıl olur.Ama yinede almadan önce sorunuz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDSTONE -- 7 Haziran 2013; 23:36:17 > -
Sorarım tamam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
temmuzun 5'inde kesin sipariş geçiyorum suanda geçerdim ama evde pcnin basına oturucak bir durum yok ondan temmuza kesin sipariş hem belki birazda ucuzlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kankatree -- 8 Haziran 2013; 10:14:37 > -
Normal şartlarda ucuzlamaz artması bile söz konusu olabilir çünki firmalar ellerindeki Gtx680 den kurtulur ve 770 i yükseltir diğer bir ihtimal ise dolar düşer 50 TL falan ucuzlar.İkiside işime gelmiyor Haftaya pazar gününe kadar sistem elime geçmeli daha fazla dayanamıcam. -
bu gigabyte ın windforce unun gtx760 ı da çıkarmı acaba ? -
760Ti çıkarda 760 modelinde sanmam çünki Gtx660 da yoktu 3 fanlı tasarım. -
GTX 660 da 2 fanlı olanı var, 3 fanı nereye sığdırsınlar ufak kartta :)
760'ı da çıkar ama 2 fan olur. -
quote:
Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_
GTX 660 da 2 fanlı olanı var, 3 fanı nereye sığdırsınlar ufak kartta :)
760'ı da çıkar ama 2 fan olur.
760 ufakmı çıkar işte 256 bit diyorlar. bide gtx670 muadili 760 mı 760 timi olur acaba çünkü gtx570 den iyi gtx660 -
Bit in kart boyuyla alakası yok ki.
GTX670 standart olanın PCB sini görsen :) ama o da 256 Bit sonuçta.
GTX670 muadili 760Ti olacak. -
quote:
Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_
Bit in kart boyuyla alakası yok ki.
GTX670 standart olanın PCB sini görsen :) ama o da 256 Bit sonuçta.
GTX670 muadili 760Ti olacak.
doğru hocam haklısınız işte kart daha çıkmadığı için boyutları belirsiz ama küçük olur herhalde -
teknobiyotiğin yeri benim bildiüim İstanbul Okmeydanı perpada.
vede kesh para ile oradan satışları yok.
sancak tepedeki yerlerini ilk defa duydum.
ama o firma hakkında cok seyler yazılıp cızıldı.
forumu araştırmanızı onerırım.
1000 tl yede verse o fırmadan almayı ben düşünmem artık. bu yazılanlardan sonra.
ama son karar tabiki sizin. -
Sitesine girdim alt kısımda sancaktepe yer olarak yazıyor.Zaten babam novaya daha çok güveniyor oradanda elden alma şansı yokki kızılayda ankara
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X