Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
Gigabyte NVIDIA GeForce GTX 1660 Ti OC GV-N166TOC-6GD 6 GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Konunun Etiketleri
Giriş
Arkadaşlar fiyatlarla ne alıp veremediğiniz var cidden anlamıyorum fiyat pahalı geldiyse başka ilanlara bakabilirsiniz. Ne bekleniyor fiyatı eleştirdiğiniz zaman fiyatı düşürüp zararına satacağımız mı sanılıyor? ______________________________
-
-
Paylaştığınız pazaryeri linkindeki satıcı da biziz hocam mağaza bana ait oradan komisyon vs düşüp ekleyerek hata yaptım sanırım aynı fiyattan eklerdim bu kadar tepki vereceğinizi bilseydim. Yok senden almam bu linkten alırım diyorsanız da alabilirsiniz oranın geliri de bana geliyor neticede 😂 ______________________________
-
oda iyiymiş ozaman mağaza linki paylaşsanızda daha güvenli ticaret gözüyle baksa ya insanlar
-
Hocam benim buradan satış yapıp yapmama ile ilgili bir derdim yok ki fiyatlar yüksek şu an için durum bu forumda ihtiyacı olup da almayı düşünen varsa ufak da olsa mağazamızdan bir tık daha ucuza alınabilsin diye koydum o yüzden mağaza linki koymaya ihtiyaç duymadım. ______________________________
-
Konu mağaza linklerinden açılmışken sa ben geldim havasında giriyorum kusuruma bakmayın, sosyopat olmayan biri telefonla sipariş verip mail order ile çok daha ucuza alabilirmiş aynı pcbli kartı. Revizyon yapın demiyorum bu arada yanlış anlaşılma olmasın, serbest piyasaya rekabet oluşturuyorum sadece.
-
Yok hocam yanlış anlaşılacak bir durum sonuçta serbest piyasa para kolay kazanılmıyor daha ucuza alabilen varsa tabiki almalarını bende isterim. ______________________________
-
Hocam hazır yakalamışken bi sorum olacak ama, mağazanızdaki Evga 1070 Ti ve 1080 neden bu kadar pahalı? Çok merak ettim sebebini paylaşırsanız sevinirim
-
Hocam kartın fiyatı neden arttı ya da bir özelliği var mı inanın bilmiyorum ben işin satış kısmına bakıyorum teknik kısmı daha çok abimin takip ettiği bir şey benim yaptığım distribütör anlaşmamız olan firmadan gelen xml'i otomatik bir kar marjı belirleyip pazaryerlerine ürünleri otomatik atması yani ürünleri tek tek ekleyip fiyat ben belirlemiyorum. ______________________________
-
Sen cidden 5600tlye bu kartın satılacağını mı sanıyorsun yazık -
Hocam ben bunu yazmaktan yoruldum ama nedense sizin de içinde bulunduğunuz bazı üyeler bunu anlamamaktan yorulmadı. Bu kartları biz pazaryerleri üzerinden daha yüksek fiyatlardan zaten satıyoruz. Bahsettiğiniz bu karttan son 1 ay içerisinde 20'nin üzerinde sattık. Yani sizin almıyor olmanız kartların satılmadığı anlamına gelmiyor. ______________________________
-
Tabi hocam tabi satılmıştır daha dün 3500 liraya aynı kartı almış olmamız hariç bir sorun yok -
Sizin adınıza çok sevindim uygun bulmuş almışsınız aynı karttan almak isteyen arkadaşlar size ulaşsın aldığınız yeri onlarla da paylaşın da uygun fiyattan alsınlar. Bakın tekrar ediyorum ekran kartları aşırı pahalandı ve ben zaten çok elzem değilse kart alımı için beklenilmesini söylüyorum müşterilere yani gidip de benim satış fiyatından daha ucuza buldunuz diye kalbim falan sıkışmıyor aksine memnun oluyorum para kolay kazanılmıyor. Ben bu işten para kazanamazsam batmam yaptığım farklı işlerde var çünkü onun dışında sizin bu kartı dün o paraya almış olmanız benim son 1 ayda 20 kart sattığım lafını nasıl yalan çıkarıyor merak ettim. Karşınızdaki kişiyi tanımadan yalan ile itham etmek doğru mu sizce? ______________________________
En Beğenilen Yanıtlar

Az yazmışsınız hocam düz 6 bin yapın bence.
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X