Şimdi Ara

GIGABYTE MA78G-DS3H----A78GMS2H ACİLLLL:::::: (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: nerovatio

Arkadaşalr ben kara verdim ne alcağımada bu crossfire işinde biraz anlamadım ben o/b kartı ile orta seviyede bi ekran kartı bağlıyacam pc ye bunun için 350 w yeterlımı?

Arkadaşlar bu soruma bi cevap alabilrimiyim? Neden kimse yardımcı olmak istemıyo Burda o kadar ii anlayanlar var
  • quote:

quote:

Arkadaşalr ben kara verdim ne alcağımada bu crossfire işinde biraz anlamadım ben o/b kartı ile orta seviyede bi ekran kartı bağlıyacam pc ye bunun için 350 w yeterlımı?

Arkadaşlar bu soruma bi cevap alabilrimiyim? Neden kimse yardımcı olmak istemıyo Burda o kadar ii anlayanlar var

extra alacağın 3450 ekran kartı ile o/b ekran kartını crossfire yapabilirsin.ama fazla performans bekleme derim.gözle görülür bir artış olacağı kesin ama
  • Peki bunun için 300w psu yeterlı olur mu?
  • ?????????????????

Profesyonel kullanıcılar nerde yhaaYazmağa mı üşeniyosunuz
  • gerçek 300 w lik bir pusu işini çok rahat görür.ama ilerde sistemi geliştirir takviye yaparım diyorsa şimdiden gerçek 500-550w pusu almanda fayda var
  • Tabi ki gerçek bir 350W değerinde PSU işini görür.
  • anakart distiribütörlerde 96 dolar civarında satılıyor son kullanıcı ise 103 dolar civarında. 3200 ekran kartı ile çoğu oyun oynanabilir. hybrd olayını deneyen varmı bilmiyorum ama ati test sonuçlarında performans artışını göstermiş. bende bir arkadaşa tavsiye ettim. asus ve gigabyte inceledimve giga yı tercih ettim. yarın belli olur driver sorunu olup olmadığı ona göre yazarım. intel alıp çok para vermektense (benim gibi) işimizi görecek bir çipset . fiyat isteyen olursa net rakamları söylerim.
  • tamam arkdaşım bekliyoruz sonuçları peki sen hangi ekran kartı ile crossfire yapacaksın bide hangi modeli kullanıyosun
  • Arkadaşlar sistemimi tamamladım görüşerinizi alıyım ona göre alıp , incelemeye başlıyacaM

Asus TA9A1 350W
    GIGABYTE MA78G-DS3H
    AMD ATHLON 5200+
    OCZ PLATİNUM 2GB 800MHZ
    SEAGEATE 250GB 7200.10 RPM 16MB SATA

Şu anlık maliyet 570ytl civarında çıktı pazarlıkla filan düşürürm
  • Bence güzel olmuş.
  • quote:

Arkadaşlar sistemimi tamamladım görüşerinizi alıyım ona göre alıp , incelemeye başlıyacaM

Asus TA9A1 350W
    GIGABYTE MA78G-DS3H
    AMD ATHLON 5200+
    OCZ PLATİNUM 2GB 800MHZ

eğer hybrid yaparsan,
    ilave ettiğin ekran kartının çıkışlarının kullanmak zorunda kalacaksın,
    böyle oluncada onbord üzerinde bulunan dvi yada hdmi çıkışlarını kullanamazsın.
    ee böyle olacaksa,
    neden onbord dvi + hdmi çıkışlı bir anakart tercih ediyorsun.
    kullanmadığın şeye para vermiş olursun.
    Eğer hbyrid yada crosfire yapacaksan bu anakartı alma derim.
    çünkü bu anakartın bu kadar ilgi görmesinin sebebi
    üzerinde vga + dvi + hdmi çıkışlarının tamamını bulundurmasıdır. tabi fiyattıda ona göredir.
    umarım izah edebilmişimdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eskiletor -- 24 Haziran 2008; 11:01:52 >

• quote:

Arkadaşlar sistemimi tamamladım görüşerinizi alıyım ona göre alıp , incelemeye başlıyacaM

Asus TA9A1 350W
    GIGABYTE MA78G-DS3H
    AMD ATHLON 5200+
    OCZ PLATİNUM 2GB 800MHZ

Hayırlı olsun.Güzel bir sistem oluşturmuşsun.Ancak kasa büyük olduğu için, HTPC olarak kullanman biraz zor olabilir

• Ya aklıma şimdi geldi istersen o kasayı almada. Gigabyte ın kasaları var asus kdr şık kasalar. 460W PSU var alırsan onuda yanında alırsın 120Lira filan olması lazım eğer fiyatı konusunda o kadar seni değiştirmiyorsa bakmanı tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pardus34 -- 24 Haziran 2008; 13:12:33 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: xcamplus

quote:

Asus TA9A1 350W
    GIGABYTE MA78G-DS3H
    AMD ATHLON 5200+
    OCZ PLATİNUM 2GB 800MHZ

eğer hybrid yaparsan,
    ilave ettiğin ekran kartının çıkışlarının kullanmak zorunda kalacaksın,
    böyle oluncada onbord üzerinde bulunan dvi yada hdmi çıkışlarını kullanamazsın.
    ee böyle olacaksa,
    neden onbord dvi + hdmi çıkışlı bir anakart tercih ediyorsun.
    kullanmadığın şeye para vermiş olursun.
    Eğer hbyrid yada crosfire yapacaksan bu anakartı alma derim.
    çünkü bu anakartın bu kadar ilgi görmesinin sebebi
    üzerinde vga + dvi + hdmi çıkışlarının tamamını bulundurmasıdır. tabi fiyattıda ona göredir.
    umarım izah edebilmişimdir.

Anladım ben senide bütçe şu anlık buna uyuyo ileride iyi bi ekran kartı alınca üzerinde zaten hdmi ve diğer çıkışlar olucak bu çıkışlar diğer ekran kartlarında giderek stantard halıni aldı verdiğin bilgiler içinde saol

• quote:

Orjinalden alıntı: pardus34

Ya aklıma şimdi geldi istersen o kasayı almada. Gigabyte ın kasaları var asus kdr şık kasalar. 460W PSU var alırsan onuda yanında alırsın 120Lira filan olması lazım eğer fiyatı konusunda o kadar seni değiştirmiyorsa bakmanı tavsiye ederim.

şimdi baktım gerçekten fiyatları o kaar uçuk değil 120-130 arasında gidip geliyo acaba sessiz kasalar mı?460w olması ve ' adet 120 lık fanla gelmesıde güzel
  • quote:

Orjinalden alıntı: witchkingkene

yalnız MA78GMS2H alacaksan iki kere düşün derim. Bios ve driverlarıyla çok uğraşırsın. Donma, bekletme, kasma gibi problemleri mevcut. Forumda bu anakart hakkında topic var onu okuduktan sonra almaktan vazgeçtim bu kartı. Sende bir gözat derim.

Bende kullanıyorum bu anakartı söylediğin problemleri yaşamadım , donma, kasma kesinlikle yok sadece işletim sistemi başlarken biraz geç başlıyor , buda yeni bios'larla çözülecektir.
  • quote:

Peki ben anakartın üzerindekiyle birlikte bi ekran kartı daha alrak cross fire yapıcam hangi ekran kartlarını önerirsinz?? Bide kasam 300w olsa bi sorun olur mu???

bu anakartın üzerindeki 3200 IGP ile hybrid crosfire yapılabilecek ekran kartları sınırlıdır.
    aldığın her ati ekran kartıyla crosfire yapamazsın.
    bu anakarta uyan ve hybrid crosfire yapılabilecek ATİ ekran kartlarının 34** modelli olması
    gerektiğini hatırlıyorum. Araştırmadan alma.
    İkinci bir nokta. Windows XP dede hybrid crosfire yapamazsın.
    windows Vista kullanman gerekir.
  • Yok kararım değişti zaten şu anlık sadece o/b ekrantını kullanıcam.İlerdede iyi bi ekrarntı akrtı alırım crossffire flan gerek kalmaz.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.