Şimdi Ara

GIGABYTE IF-133 USB 3.0 MidT ATX SİYAH KASA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Manisa İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    GIGABYTE IF-133 USB 3.0 MidT ATX SİYAH KASA (PSU SUZ) FİYAT : sbyl03 ARKADAŞIMIZA SATILMIŞTIR... http://www.vatanbilgisayar.com/gigabyte-if-133-550w-midt-atx-siyah-kasa.html

KASADA İKİ ADET SÜPER SESSİZ 120 MM LİK GİGABYTE FAN VARDIR. AYRICA USB 3.0 ÖZELLİĞİ MEVCUTTUR. RESİMLERDE GÖRÜLDÜĞÜ GİBİ İKİ KÜÇÜK KUSURU VARDIR. BİR TANESİ 4 AYAĞNDAN BİRİ YOKTUR. BASİT BİR PLASTİK BARÇASI İLE BU SORUN KOLAYCA ÇÖZÜLEBİLİR. (BEN BEYAZ Bİ PLASTİK PARÇASI KOYUP KASAYI DÜZ BİR ŞEKİLDE SABİT DURMASINI SAĞLADIM. RESİMLERDE GÖRÜYOR ZATEN. İSTEYEN FARKLI BİRŞEY KOYABİLİR VEYA YAPIŞTIRABİLİR.) DİĞER KUSURU İSE KASANIN ÜST BÖLÜMÜNDE SÜRTMEDEN DOLAYI HAFİF BOYA ATMASI VARDIR. BU DA SİYAH BİR BOYA İLE RÜTUŞLANABİLİR. BU YÜZDEN FİYATI UYGUN TUTTUM. BUNLARIN HARİCİNDE EN UFAK BAŞKA BİR KUSUR YOKTUR. KASA 08.02.2015 VATAN FATURALIDIR.

GIGABYTE IF-133 USB 3.0 MidT ATX SİYAH KASA  GIGABYTE IF-133 USB 3.0 MidT ATX SİYAH KASA  GIGABYTE IF-133 USB 3.0 MidT ATX SİYAH KASA  GIGABYTE IF-133 USB 3.0 MidT ATX SİYAH KASA

GIGABYTE IF-133 USB 3.0 MidT ATX SİYAH KASA  GIGABYTE IF-133 USB 3.0 MidT ATX SİYAH KASA  GIGABYTE IF-133 USB 3.0 MidT ATX SİYAH KASA  GIGABYTE IF-133 USB 3.0 MidT ATX SİYAH KASA

DÜKKANIMDAKİ DİĞER ÜRÜNLEREDE BURADAN BAKABİLİRSİNİZ. http://forum.donanimhaber.com/store.asp?mem=830997

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jason_Statham -- 14 Ekim 2015; 19:53:56 >

• Hocam ürünlerin ne kadar kullanıldığı hakkında bilgi verir misiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.