Şimdi Ara

GİGABYTE gsmart İ300(win 5.0-wi-fi-gps-2mp-af) Satışta... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
15.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • demekki düzeltmeye gidilmiş bilgilerde, fark etmemiştim, düzelttim...
  • Giga Byte G-Smart i300 siparişini geçtim,, 1-2 güne elime geçer (izmir'deyim ve istanbul'dan gelecek)
    Daha önce de HP6915 kullandım ama bu cihazdan kurtulduğumda aldığımdan daha çok sevindim !!!

i300'ü özellikle GPS özelliği için seçtim.
    HP 6915 te de GPS vardı ama TurkCell SIM kart ile çalışmada sorunlar yaşadım..
    Diğer operatörlerin hattında sorun yokdu.
    TurkCell SIM kartımın sorunlu olabileceği düşüncesiyle yenisini almama ramen TurkCell-6915 problemini aşamadık.
    Sorun çözülünceye kadar kullanmam için Istanbul HP den geçici olarak 6815 yollandı.
    Bu arada da konu TurkCell'e aktarıldı ama 15 gün beklememe ramen cevap dönmedi.
    Sonunda, hem geçici yollanan 6815'i hem de yeni aldığım 6915'i aynen iade ettim hiç sorunsuz.

Şimdi i300 ün elime ulaşmasını bekliyorum.
    Cihaz elime geçince izlenimlerimi aktaracağım.

Saygılar

• Selam Egeotomasyon,

telefon geldi mi? yorumlarını bekliyoruz.
  • pil omru disinda mukemmel.. ufak da... k750den daha ince..

ama 110 saat saka gibi n95 bile 220 saat..
  • arkadaşlar merhaba:
    uzun bi süredir bu telefonu inceliyorum. aklımda aradığım bazı özellikler vardı. karşılayacak özellikte telefon aradım, yoktu. pda ya yöneldim. asus p535 ile gsmart i300 arasında kaldım. biçok yönden bu telefon daha iyi. usb2.0 var blue 2.0 var. daha hızlı veri transferi var yani. film izleyip müzik dinleyebileceğim bi makine. ayrıca karıştırırken gps de olduğunu gördüm hoşuma gitti. wi-fi de çok güzel bi özellik. bi tek radyosu yok. ekranıda 2.4" asus 2.8. yaklaşık bir santim daha geniş yani. buna da biraz canm sıkıldı. ama en çok pil canımı sıktı. 920lik. bunu 1300 veya üzeri yapamazlarmıydı yaa. neyse. yakında alıcam. hala asusla kıyasama yapıyorum. aranızda daha sağlıklı kıyaslama yapabilecek arkadaşlar varsa buraya cevap yazsın. şimdilik bu kadar. daha sonra görüşmek üzre..

• bu konuyu canlandırmanın zamanı geldi bence ;) bu makina şu anda piyasadaki en iyi pda bence şu anda bir asus p535 merakı sarmış insanları bu makina p535 den çok üstün bence asus daha türkiye için wm6 bile cıkarmaya tenezül etmiyo neden alimki
    bu i300 kullanan arkadaşlar telefonla ilgili açıklama yaparlarsa güzel olur bizde alırız :::
  • merhaba;
    bencede en iyi pda bu. ama henüz almadım. hala daha güçlü pil derdindeyim. arkadaşlardan yurt dışına gidip pil alabilecek olanlara söylüyorum. daha güçlü pil bulursam makineyi de alcam. ama bu haliyle almaya niyetim yok.
    bu arada sakın hepsiburada.com dan alışveriş yapmayın. yada yapıp vazgeçmeyin. ben ürünü iptal ettirdim 18. gün oldu hala paramı ödemediler. 1028 ytl adamlarda duruyo. benim gibi 50 kişeden çarpsalar böyle para, bir ayda epey para eder. bakalım ne zaman ödeyecekler. her gün mail atıyorum ilgilenen de yok. çok kızgınım adamlara. neyse. gsmart i300 güzel makine ama şarjı çok az gidiyo. ilginize...
  • arkadaşlar ben sıkı bir pda cıyım, uzun zamandır p535 i inceliyordum,ona takıldığım için i 300'ü fark etmemişim. tesadüfen pdaları incelerken gördüm özelliklerini gördüğümde inanamadım, ürünü görmek istedim ve dayanamadım aldım. ürün gerçekten mükemmel diyebilirim. pilden bahsedilmiş büyük kapasiteleri genccell getireceğini söyledi, intel 520 mhz çok iyi ayrıca wm 6.0 yüklü, türkçe dil paketi ve birbirinden güzel programlar var içerisinde i300 ü incelerken biraz küçük olması ve kaleminde küçük olmasını biraz yadırgadım ancak kullanınca gördümki şu ana kadar boşuna daha büyüklerini kullanmışım, kalemide şu ana kadar kullandığım rahat kalemlerden diyebilirim, yok yok hata benim beklentilerimi fazlası ile karşıladı, gps olayı çok iyi, görüntü kalitesi süper, java desteği var..

• hepsiburada

yukarıdaki linkde i300 KDV Dahil 765,82 YTL Havale ile 742,85 YTL (%3 Havale İndirimi) bence kaçırılmayacak bir fırsat bence. Cihazda yok yok. benden söylemesi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgyver_212 -- 10 Aralık 2007; 15:40:44 >
  • şu an itibariyle fiyatı 500m almayı düşünüyorum ama daha karar veremedim
  • dün itibarı ile gsmart i300'ü almış bulunuyorum navtürkü bi türlü çalıştıramadım zaten i-go yükledim ö yüzden navtürk çok kasmadı beni ama süper bi cihaz. Bir çok pda kullandım bunun gibisini ilk kez kullanıyorum. wm6 süper ve çok uğraşmama rağmen makinayı bi türlü kasamadım. Bu arada yenibosnadaki darty mağazasından 489 ytl'ye aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taci37 -- 12 Şubat 2008; 9:52:27 >
  • Arkadaşlar bu cihaza uygun harici klavye var mı ? yani klavye bağlayabilir miyiz buna
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.