Şimdi Ara

Gigabyte Gaming X mi? - MSİ Gaming Plus Max mı? (B450)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu 2 anakart arasında hangisini seçim yapmalıyım sizce? Şuan 1600 AF aldım fakat ilerde yükseltmeyi düşünüyorum,ramlerde 8x2 corsair, Aralarında çok fark varmıdır? VRM performanslarında fark varmıdır ?
    (Fiyatı göz ardı edebilirsiniz)
    Gigabyte Gaming X e daha fazla kafam yattı ama bilemiyorum.Düşünceleriniz nedir?
    www.msi.com
    B450 GAMING PLUS MAX | Motherboard | MSI Global
    https://www.msi.com/Motherboard/B450-GAMING-PLUS-MAX/Overview

Yoksa Yaklaşık 100 daha verim MSİ Tomahawk Max mı ? (gaming plus max daha iyi diyorlar ama bilmiyorum?)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XnetaS -- 14 Mart 2020; 4:52:55 >

• Tomahawk ile gaming plus kozmetik hariç aynı vrm yapısında bildiğim kadarıyla. Tek farklarından alttaki heatsink. B450 serisinde voltajı vs kendiniz vermeyi biliyorsanız msi gayet iyi. Gaming Plus(max olmayan) kullanıcısı olarak gayet memnunum ilk aldığımda test vs yapmıştım r5 2600 4ghz ile. Vrm ve mosfet sıcaklıkları gayet iyiydi şu an tam hatırlamıyorum ama. Gaming X i bilmiyorum ama 700 TL ve altına bulursanız Gaming plus alınabilecek en iyi anakartlardan biri bence. Ben 584 tlye almıştım Ağustos’ta.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gaming plus al direkt indirim varken 724 çok iyi fiyat birde geri ödemesi var 22 dolar 585 e geliyor.Yani gaming x den ucuz ve çok çok daha kaliteli.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • para iadesi işlemci ile birlikte alınca oluyormus sitesinde iyice detaylı inceledim birde bi arkadaş atmıs
  • quote:

Orijinalden alıntı: asko56

para iadesi işlemci ile birlikte alınca oluyormus sitesinde iyice detaylı inceledim birde bi arkadaş atmıs
    Başta bende öyle biliyodum siz öyle diyince bende alınıyor sandım işlemciylemiymiş tüh.Kötü oldu bu o zaman gaming plus almamışım iyiki.

• quote:

para iadesi işlemci ile birlikte alınca oluyormus sitesinde iyice detaylı inceledim birde bi arkadaş atmıs
    Peki o zaman neden anakartlar in ayrı fiyatlandırma bölümü var Allah Allah.

• bende ilk öyle gördum sonra işlemciyede basınca 2 sini toplayınca zaten paket fiyatı çıkıyor oraya ürünün kaç dolar ettigini yazmıs toplam ne oldugu yazmıslar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MSI B450-A PRO MAX || SATILDI
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kesin bilgimi hocam eger öyle ise banada bir 11 dolar patlar :D
  • teknik satış stratejisi olursa bir 11 dolarımız var
  • quote:

kesin bilgimi hocam eger öyle ise banada bir 11 dolar patlar :D
    Bence arkadaş doğru söylüyor cpu almaya gerek yoktur.

• Hocam sadece işlemci alımınada oluyormu? Mesela sadece ryzen 3600 alsak partner firmadan onada varmı geri ödeme? Tabloda oda ayrı sanki.

• 17 Şubat ile 17 Mart 2020 tarihleri arasında hem uygun bir MSI Anakart hem de AMD CPU ve/veya MSI Kasa satın alın, 110$'a varan geri ödeme alın!

ÖNEMLİ HATIRLATMA:

Ödemeler USD hesabınıza USD olarak yapılacaktır. Kampanyadan faydalanmak için seçili anakart ve işlemciyi aynı anda satın almanız gerekmektedir. Tekli alımlarda para iadesi yapılmaz

yani iade almak için

ya

anakart+ işlemci alacaksınız beraber aynı faturada

yada

anakart+işlemci+kasa alacaksınız beraber aynı faturada
  • Peki buradaki 33$ hangi koşulda veriyor?

msi-promotions.com
    Uygun Ürünler - MSI Bundle Cashback 2020
    https://msi-promotions.com/tr/tr/pages/amd-msi-cashback/qualifying

• nightLord kullanıcısına yanıt
    paket diyor

Aşağıda, bu kampanya için uygun paket ürünlerin listesini bulabilirsiniz.

Para İadesi Ödülünün pakete göre farklılık gösterebileceğini lütfen dikkate alın.

Kampanyaya katılma hakkı elde edebilmek için

aynı işlemde uygun bir Anakart ve CPU

veya

aynı işlemde uygun Anakart, CPU ve kasa

satın almalısınız.

Uygun Paket başına en fazla 1 ve kişi başına en fazla 1 talepte bulunulabilir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.