Şimdi Ara

:::Gigabyte G1.Sniper M3-Z77:::SADECE 280 TL:::

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Burdur
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ----------------------------------------------------------------------
    ----------------------------------------------------------------------

Gigabyte G1.Sniper M3-Z77

Yeni bir anakart aldım. Dolayısıyla bu anakart boşa çıktı. 30.06.2012 Vatan Bilgisayar faturalıdır. Eksiksiz kutu içeriği + fatura şeklinde teslim edilecektir. Piyasada Gigabyte'ın bir iki ürünü hariç hiçbir üründe bulunmayan Creative SoundCore3D entegre ses yongasına sahiptir. Anakart mAtx olup i5 3570k işlemcimi 5Ghz'de .alıştırdır. En son BIOS güncellemeleri yapıldı. SLI ve Crossfire kurulumu yapabilirsiniz. Bunun dışında diğer özelliklerini aşağıdaki linkten inceleyebilirsiniz.

http://www.gigabyte.com.tr/products/page/mb/g1sniper_m3rev_10

Resimler ürüne aittir.

Fiyat : 280 TL PAZARLIK PAYI VARDIR.

Kargo alıcıya aittir. PTT kargo ile gönderilecektir.
    Iletisim pm den..Mesajlariniz en kisa sürede cevaplanir..
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asker1695 -- 7 Ocak 2013; 15:16:13 >

• sıfırı 333tl iken bu fiyata zor dostum yanlış anlama satılması açısından dedim amacım seni kızdırmak değil yinede hayırlı satışlar...

http://www.vatanbilgisayar.com/Anakart/gigabyte-g1sniper-m3-g1sniper-m3-intel-z77-soket-1155-ddr3-2400mhz(oc)sata-30-usb-30-hdmi-anakart/productdetails.aspx?I_ID=61106
  • quote:

Orijinalden alıntı: HalilBey

sıfırı 333tl iken bu fiyata zor dostum yanlış anlama satılması açısından dedim amacım seni kızdırmak değil yinede hayırlı satışlar...

http://www.vatanbilgisayar.com/Anakart/gigabyte-g1sniper-m3-g1sniper-m3-intel-z77-soket-1155-ddr3-2400mhz(oc)sata-30-usb-30-hdmi-anakart/productdetails.aspx?I_ID=61106

çok kızdım ama %25 indirimli ve stokta olmayan halinin % 15 düşük fiyatına satıyorum yeterli değil mi?olmadı az da pazarlık yaparız.teşekkürler..

• yok dostum ben alıcı deilim gigabyte anakarta gıcık oluyorum o yüzden gigabyte g1 guerilla anakartımı ve core i7 950 işlemcimi sattım 2 gün önce lga 2011 sisteme geçmek için
  • quote:

Orijinalden alıntı: HalilBey

yok dostum ben alıcı deilim gigabyte anakarta gıcık oluyorum o yüzden gigabyte g1 guerilla anakartımı ve core i7 950 işlemcimi sattım 2 gün önce lga 2011 sisteme geçmek için

neden LGA 2011, bildigim kadarıyla GRF 4000 LGA 1155te var ve bu anakartta LGA1155 için fiyat ve performans acısından en uygunu ve intel için uretim yapan en iyi firmanın. Ama sana katılıyorum arkadasımız bu fiyata satamaz gecen hafta %30 indirimle satışı yapıldı 307Tl falandı galiba... ben 17 3770K ile bu kartı toplamayı dusunuyorum işlemcinin her özelliğini kullandırıyor...
  • pazarlık payı az da olsa vardır..almayı düşünenler pm den ulaşabilir..
  • Satılmak üzere anlaşılmıştır.. Hayırlı olsun **ehmcomp**
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Satılmaz ise takip
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.