Şimdi Ara

Gigabyte B450M S2H Hakkında Birkaç Sorum Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gigabyte B450M S2H CPU Voltajı Nasıl Ayarlanır?
    CPU Voltajı için Auto seçeneği ve +0.3 - 0.3 arasında sabit değerler var. Direkt 1.0V girebileceğim bir yer yok sanırım.

PC kapalı iken USB'lere güç vermesini nasıl engellerim?

Windows açılış süresini nasıl kısaltabilirim? Ultra fast boot açık yine de 20s civarı sürüyor. NVME SSD var. Laptopum 5s civarında açılıyor. (Güç düğmesine bastıktan sonra geçen süre)

PSU'dan çıkan bir kablo var In VDG yazıyor üstünde anakartta nereye takmalıyım?

Ayrıca son BIOS güncellemesini yapan oldu mu? Herhangi bir fark var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4h062020 -- 15 Temmuz 2020; 20:24:34 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 1, direkt girebileceğin yer var, peripherals > amd cbs > pstate overclocking > pstate0

pstate hesaplayıcı

3, vdg kablosu nedir bilmiyorum ama bilgisayarın düzgün şekilde çalışması için gerekli olan bir kablo olsaydı duyardım, muhtemelen ekstra bir işlevi vardır, ışıklandırma vs. gibi, psu modelini belirtmeniz lazım

4, yukarıda bahsettiğim pstate kısmının çıkması için f50 biosunda olmanız lazım, ayrıca bazı bios güncellemeleri boot süresi sorununu düzeltiyor, ama dikkatli olun, bu anakartın bioslarını güncellerken bazı ara bios sürümlerini de yüklemeniz gerekebilir. mevcut bios sürümünüzü söylerseniz yardımcı oluruz, direkt f50 kurmayın

• 1) Deneyeceğim, teşekkürler.
    3) Evet RGB ile alakalı muhtemelen.
    4) F50e kurulu. F50f çıkmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4h062020

1) Deneyeceğim, teşekkürler.
    3) Evet RGB ile alakalı muhtemelen.
    4) F50e kurulu. F50f çıkmış.
    rehber açtım
    https://forum.donanimhaber.com/gigabyte-b450-anakartlarda-manual-voltaj-girme-rehberi--144558428#144558428

buyurabilirsiniz

siz de @faithfl blod day

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaenerysStormborn -- 15 Temmuz 2020; 22:28:37 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.