Şimdi Ara

Gigabyte Ati Radeon Hd 4670 GB (SATILDI)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kartı orjinal kutusu,garanti belgesi ve faturası ile beraber vereceğim.28/09/12'e kadar garantisi devam ediyor 3 yıl garantili.İstanbul anadolu yakasında kadıköy taraflarında elden verebilirim bura dışında almak isteyen olursa istediği kargo şirketi ile alıcı ödemeli şekilde yollarım.Kart satılmıştır teşekkürler ilgilenenler için

http://i488.photobucket.com/albums/rr246/Meatwad_CP/HD4670a.jpg

GV-R467ZL-1GI
    Radeon HD 4670 / PCI-E 2.0 x16
    � Radeon HD 4670 GPU ile güçlendirilmiş
    � PCI Express 2.0 desteği
    � 128bit bellek veriyona sahip 1GB GDDR3 dahili bellek
    � CrossFireX� ve Avivo�HD teknolojisi desteği
    � Çift DVI-I / D-Sub / HDMI özellikleri
    Microsoft DirectX 10.1 ve OpenGL 2.1 desteği

TEKNİK ÖZELLİKLER
    � Yongaseti ATI Radeon HD 4670
    Çekirdek Saat Hızı 750 MHz
    � Bellek Saat Hızı 1600 MHz
    � Bellek 1GB
    � Bellek Veriyolu 128bit
    � Bellek Tipi GDDR3
    � Kart Ölçüleri ATX
    � Grafik Arayüzü PCI-E 2.0
    � Grafik Arayüz Hızı x16
    � D-SUB Var
    � TV-Çıkışı Yok
    � DVI bağlantı noktası Var (DVI-I)
    � VIVO (Video Giriş/Çıkış özelliği) Yok
    � Çoklu görüntü desteği Var
    � Maximum Digital Resolution 2560x1600
    � Maximum VGA Resolution 2048x1536

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dragonhell -- 31 Temmuz 2010; 1:05:46 >

• daha yeni atttın mesajı biraz sabır kapıda ödeme nedir ona bakıyorum atıyordum mesaj buraya yazayım o zaman ptt kargo ile gönderirim ama kapıda ödeme işiyle uğraşamam banka hesap numarası veririm havaleden sonra gönderirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: floast

quote:

Orijinalden alıntı: dragonhell

daha yeni atttın mesajı biraz sabır kapıda ödeme nedir ona bakıyorum atıyordum mesaj buraya yazayım o zaman ptt kargo ile gönderirim ama kapıda ödeme işiyle uğraşamam banka hesap numarası veririm havaleden sonra gönderirim

demişsin ama ilanda da
    ((((Kartı orjinal kutusu,garanti belgesi ve faturası ile beraber vereceğim.28/09/12'e kadar garantisi devam ediyor 3 yıl garantili.İstanbul anadolu yakasında kadıköy taraflarında elden verebilirim bura dışında almak isteyen olursa istediği kargo şirketi ile alıcı ödemeli şekilde yollarım.İstedeğim fiyat "100" TL kart linkteki resmin aynısıdır. ))))
    böyle demişsin
    şimdi herkese soruyorum ilanda bu arkadaş alıcı ödemeli bir şekilde derken ne demek istemiş maksat nedir ya da imla hatası mı ?

2 nizide çiğnemek istemem ama SATICI nın cümlesi doğru KARGO ŞİRKETİ ile ve ALICI ödemeli çok doğru bir cümle. gerçekten tarafsız söylüyorum

• makul fiyatlı bir ürüne balıklama atlayan bir arkadaşımız ve ürününü satacak olan başka bir arkadaşımız sizlere soruyorum ?

ikinizde birbirinize güvenmediğinize göre nasıl anlaşmayı düşünüyorsunuz ?

kapıda ödeme en mantıklısı ama önce para sonra ürün dersen sıfır referanslı bir kişi ile sen aynı durumda olsan ürün için önce ödeme yaparmıydın ?
  • AVRUPA yakası ve MKÖY olsa elden alır ben yollardım floast ama KADIKÖY bana inan uzak , ufak bir test ve kargo yapardık ancak ürün zaten garantili - resim falanda eklemiş , 2004 üyesi ( şaşırdım )sen iyice işini sağlam al ve İSTANBUL / KADIKÖY den tanıdık bir üye aracılığı ile al , güle güle de kullan

EKRAN KARTI için fikrim yok , 5- 10 tl ucuz ise bekle İZMİRden elden alırsın

• daha önce bi kaç kere forumda satışta yaptım aldığım üründe oldu tabii referans olmaması yüzünden ve daha önce forumda yaşananlar yüzünden güvenmemen doğal ama ptt kapıda ödeme işini araştırdım posta çeki hesabı filan açtırmam gerekiyor kargoyu gönderirken 6-7 tl cebimden çıkması gerekiyor karışı taraf ödemeli işini kaldırmış ptt o yüzdende uğraşamayacağımı söyledim almak isteyen olursada yazıyorum tekrar havale yapılır kargolarım ya da istanbulda kadıköy taraflarında almak isteyen olursa elden teslim ederim
  • karşındaki insan kötü niyetli olursa böle tartışma yaşanır tabi ....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kaçır bakalım uykularımı izmir güzeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anarchy_Tr -- 30 Temmuz 2010; 15:58:19 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.