Şimdi Ara

:: Gigabyte Aorus GeForce RTX 3090 Xtreme :: (satıldı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
2
Favori
555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 :: Gigabyte Aorus GeForce RTX 3090 Xtreme :: (satıldı)

Selamlar,

Kart forumdan signomis nickli arkadaştan alınmıştır. Kendisi mining yapılmadığını ve içinin açılmadığını belirtmişti. Bizzat evinden gidip aldım ve kendisinin iş ve oyun istasyonunda kullandığını gördüm. (5900x işlemcili ASUS Rog Crosshair VIII Formula Amd X570 anakartla kullanıyordu).

Kartı aldıktan sonra çok fazla kullanma şansım olmadı, 7 ay önce satın aldım, 3-4 ay işim gereği yurtdışına gittim ve eve geldiğim süreçte de ancak 3 tane oyun bitirebildim. En son yurtdışından dönerken rtx 4080 satın aldığım için bu kart boşa çıktı. Kartı kullandığım sürece cw sorunu farkedemedim.

Kartı satın aldığım şekilde, kendi evimde bizzat test ettirerek satmak isterim, kargo malesef yapmıyorum.

Kart, gigabyte'ın hava soğutmalı en tepe modelidir.

Aldığım kişi, kartı Amazon İngiltereden almış 27.10.2021. Kutu içeriği eksiksizdir.

SATILDI.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.