Şimdi Ara

Gigabyte anakarta işlemci tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    dual core e2180 olan işlemcim artık oyunlarda randıman vermıyor .
    guncel oyunları oynamak için işlemcimi degiştirmek istiyorum
    anakart işlemci destek listemden bana en uygunu hangisi olur yazıp yardımcı olurmusunuz ?
    işlemci destek listesi alttaki linktedir lütfen acil bir işlemci almam gerekiyor 4çekirdek düşünüyorum ama bilemedim iyimi yapıyorum kötümü sizlerden yardım bekliyorum.
    http://www.gigabyte.com/support-downloads/cpu-support-popup.aspx?pid=2951
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• o anakarta alacağın en performanslı işlemci Core™ 2 Extreme QX9770 bu işlemcinin 0 ını bulamazsın 2. elden bulabilirsin ancak üretimi yok bunların
  • quote:

Orijinalden alıntı: criesofcredo

o anakarta alacağın en performanslı işlemci Core™ 2 Extreme QX9770 bu işlemcinin 0 ını bulamazsın 2. elden bulabilirsin ancak üretimi yok bunların

yardımcı oldugun için saol arkadaşım. core 2 duo nundamı sıfırı yoktur
  • core 2 extreme qx9770 ün sıfırı yoksa core 2 duo nun sıfırını bulman imkansızdır :D
  • 2.el Q8400/9400 gibi bir işlemci fazlasıyla yeterli üstüne de gerek yok zaten, QX bilmem ne arama kardeşim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

2.el Q8400/9400 gibi bir işlemci fazlasıyla yeterli üstüne de gerek yok zaten, QX bilmem ne arama kardeşim.

saol arkadaşım bunların sıfırını bulmamız ımkansızmış oylemi
  • Lga775 soket için sıfır işlemci almaya değmez, 2.el alabilirsin sorun olmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cpu,ram,anakart tavsiyesi
    18 yıl önce açıldı
    AM3+ Anakart Tavsiyesi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

Lga775 soket için sıfır işlemci almaya değmez, 2.el alabilirsin sorun olmaz.

2el işlemcinin bozuk olup olmadıgını nasıl anlarız peki çok riskli degilmi bu
  • Merhaba, elimde core2duo e6750 işlemci mevcut, sanırım sizin anakarta uyumludur.
    İlgiliniz çekerse pm atın görüşelim.
  • 2.elde sürüsüne bereket coro işlemci var. sıfıra sakın para vermeyin hem coro işlemciler artık çok eski teknoloji oldu yeni çıkan oyunlara yetmiyor artık
  • İşlemci ve ramlerin bozuk çıkma olasılığı ÇOK düşüktür, kolay kolay sorun yaşamazsın, satıcının da tabi güvenilir olması lazım, forumdan işlemciyi bulursun satıcıya rica eder Sanal Pazar üzerinden ilan açar, ürünü gelir denersin baktın sorun yok ödeme için onay verirsin ne garantili yok budur, başın ağrımaz bu sayede.

@opuslandia

D.Core işlemci kullanıyor zaten tutupta C2D işlemci almanın anlamı yok, Quad Core alırsa yine işini daha fazla görür.
  • arkadaşlar hepiniz saolun core 2 duo e8400 3.0ghz işlemci aldım 2el sizce iyibir seçimmi yaptım
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetkyr

arkadaşlar hepiniz saolun core 2 duo e8400 3.0ghz işlemci aldım 2el sizce iyibir seçimmi yaptım

fiyat?
  • quote:

quote:

arkadaşlar hepiniz saolun core 2 duo e8400 3.0ghz işlemci aldım 2el sizce iyibir seçimmi yaptım

fiyat?

160 tl
  • quote:

quote:

quote:

fiyat?

160 tl

o fiyata intel g860 var hocam hemde sıfır hemde soketleri 1155 ama senin anakartın soket 1155 olmadığı için kötü bir seçim değil
  • quote:

quote:

quote:

quote:

fiyat?

160 tl

o fiyata intel g860 var hocam hemde sıfır hemde soketleri 1155 ama senin anakartın soket 1155 olmadığı için kötü bir seçim değil

ozaman iyibir seçim yapmışım =)

• soket 775 e o fiyata daha iyisi zor :D
  • quote:

soket 775 e o fiyata daha iyisi zor :D

sistemi yenilemeye kalksak daha buyuk meblalara çıkıcaktı rakkam 4gb ram 512ekrankartı core 2duo işlemci yeter bana
  • quote:

quote:

sistemi yenilemeye kalksak daha buyuk meblalara çıkıcaktı rakkam 4gb ram 512ekrankartı core 2duo işlemci yeter bana

gerçi dual core dan dual core a geçmişsin çok büyük aşırı extrem bir artış olmaz
  • quote:

quote:

quote:

gerçi dual core dan dual core a geçmişsin çok büyük aşırı extrem bir artış olmaz

oldugukadar artık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.