MERHABA arkadaşlar . dual core e2180 olan işlemcim artık oyunlarda randıman vermıyor . guncel oyunları oynamak için işlemcimi degiştirmek istiyorum anakartişlemci destek listemden bana en uygunu hangisi olur yazıp yardımcı olurmusunuz ? işlemci destek listesi alttaki linktedir lütfen acil bir işlemci almam gerekiyor 4çekirdek düşünüyorum ama bilemedim iyimi yapıyorum kötümü sizlerden yardım bekliyorum. http://www.gigabyte.com/support-downloads/cpu-support-popup.aspx?pid=2951
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
o anakarta alacağın en performanslı işlemci Core™ 2 Extreme QX9770 bu işlemcinin 0 ını bulamazsın 2. elden bulabilirsin ancak üretimi yok bunların
quote:
Orijinalden alıntı: criesofcredo
o anakarta alacağın en performanslı işlemci Core™ 2 Extreme QX9770 bu işlemcinin 0 ını bulamazsın 2. elden bulabilirsin ancak üretimi yok bunların
yardımcı oldugun için saol arkadaşım. core 2 duo nundamı sıfırı yoktur
core 2 extreme qx9770 ün sıfırı yoksa core 2 duo nun sıfırını bulman imkansızdır :D
2.el Q8400/9400 gibi bir işlemci fazlasıyla yeterli üstüne de gerek yok zaten, QX bilmem ne arama kardeşim.
quote:
Orijinalden alıntı: LEON-X
2.el Q8400/9400 gibi bir işlemci fazlasıyla yeterli üstüne de gerek yok zaten, QX bilmem ne arama kardeşim.
saol arkadaşım bunların sıfırını bulmamız ımkansızmış oylemi
Lga775 soket için sıfır işlemci almaya değmez, 2.el alabilirsin sorun olmaz.
2.elde sürüsüne bereket coro işlemci var. sıfıra sakın para vermeyin hem coro işlemciler artık çok eski teknoloji oldu yeni çıkan oyunlara yetmiyor artık
İşlemci ve ramlerin bozuk çıkma olasılığı ÇOK düşüktür, kolay kolay sorun yaşamazsın, satıcının da tabi güvenilir olması lazım, forumdan işlemciyi bulursun satıcıya rica eder Sanal Pazar üzerinden ilan açar, ürünü gelir denersin baktın sorun yok ödeme için onay verirsin ne garantili yok budur, başın ağrımaz bu sayede.
@opuslandia
D.Core işlemci kullanıyor zaten tutupta C2D işlemci almanın anlamı yok, Quad Core alırsa yine işini daha fazla görür.