Şimdi Ara

Gigabyte Anakart Kuzey Köprüsü Soğutucusu Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, işlemci fanını monte edeceğim derken nasıl olduysa anakartımın kuzey köprüsü soğutucusunu yerinden biraz oynattım sanırım. Termal macunundan ayrıldı ki dokununca hareket ediyor. Anakartı neredeyse 3 yıldır kullanıyorum (termal macun falan kalmamıştır herhalde:)). Kuzey köprüsü sıcaklığı şu an 43 derece falan, sorun yok gibi yani. Ama ben biraz şüpheye düştüm acaba soğutucunun altına termal macun falan sürsem mi? sonradan bir sorun çıkarır mı?

Bu arada anakartımın modeli ve resmi aşağıda:

Gigaybte MA790X-UD3P:
     Gigabyte Anakart Kuzey Köprüsü Soğutucusu Hk.

Üzerinde Gigabyte yazan mavi soğutucudan bahsediyorum:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasan_hzl -- 7 Ekim 2012; 11:22:06 >

• derece normal ama oraya normal macun suremezsın yapıskan ozellıgı olan sıyahlardan cok cok az etrafındakı devrelere gelmıcek kadar az surmen lazım.Cunku metal parcayı kopruye yapısık tutup daha hızlı ısı dagıtmasını saglar.Diye okudum bende :D Ama onermem mıllet 58 lerden bahsederken surmus de 35-40 lara dusmus sende zaten 43 lerdeyse hıc bulasma derım :)

ayrıca macunların 5 seneye ömrü var dıye bılıyorum bence sen seneye sür :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemsuslu -- 7 Ekim 2012; 19:26:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemsuslu

derece normal ama oraya normal macun suremezsın yapıskan ozellıgı olan sıyahlardan cok cok az etrafındakı devrelere gelmıcek kadar az surmen lazım.Cunku metal parcayı kopruye yapısık tutup daha hızlı ısı dagıtmasını saglar.Diye okudum bende :D Ama onermem mıllet 58 lerden bahsederken surmus de 35-40 lara dusmus sende zaten 43 lerdeyse hıc bulasma derım :)

Sanırım dokunmayacağım. Sabahtan beri kontrol ediyorum ortalama sıcaklık değeri 40 derece:) Demek bir de termal macun sürsem ne olacak:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasan_hzl

quote:

Orijinalden alıntı: erdemsuslu

derece normal ama oraya normal macun suremezsın yapıskan ozellıgı olan sıyahlardan cok cok az etrafındakı devrelere gelmıcek kadar az surmen lazım.Cunku metal parcayı kopruye yapısık tutup daha hızlı ısı dagıtmasını saglar.Diye okudum bende :D Ama onermem mıllet 58 lerden bahsederken surmus de 35-40 lara dusmus sende zaten 43 lerdeyse hıc bulasma derım :)

Sanırım dokunmayacağım. Sabahtan beri kontrol ediyorum ortalama sıcaklık değeri 40 derece:) Demek bir de termal macun sürsem ne olacak:)

bırsey farketmez bence cunku 3 yıl macunlar ıcın normaldır ayrıca 40 derece gayet guzel :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.