Şimdi Ara

Gigabyte anakart açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gece saat 00:30'dan beri uğraşıyorum gigabyte marka 775 pin anakart,üzerinde 2 adet 1333 mhz ram ve 256 bit zotac 9800gt ekran kartı.sorun şu:dün bu sisteme format attım ve çalışır halde teslim ettim,arkadaş dün gece beni aradı ve dedi ki makine açılmıyor başlangıç onarma ekranı çıkıyor.Ben de tekrardan geri alıp işyerimde halledeyim dedim,makineyi açtım ve başlangıç onarma ekranını sonuna kadar ilerlettim ve en son 'başlangıç onarmayı bitirmek ve bilgisayarı kapatmak için sonu tıklatın' gibi bir yazı çıktı,tıklayıp makinenin kapanmasını bekledim,ama ondan sonra pc hiç açılmadı,işlemcinin fanı çalışıyor ama ekrana hiç bir şey gelmiyor ve başlangıçtaki kasa içi hoparlörden bip sesi gelmiyor,bellekleri çıkarıp komple hava tutup temizledim,işlemciye yeni macun çektim ama tık yok.Bir fikri olan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İşlemci q8300.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anakartı başka ekran kartı takarak açmayı başardım,ama zotac 9800gt 256 bit ekran kartını hangi anakarta taksam o anakart da açılmıyor hatta işlemci fanı bile çalışmıyor.Akıl verebilir misiniz bana?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    işlemci anakart pc güncellemek
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.