Arkadaşlar ben şimdi atıyorum 2dk lık bi video indirdim avi formatı vs. o videdan istediğim dakikadan bi 10saniye sini alıp gif yapmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim ? Yardımcı olursanız cok minnettar olurum
röservırıdakdafk
quote:
Orijinalden alıntı: Reliq
röservırıdakdafk
Yok mu cevaplayacak arkadaşlar ? Adam gibi cevap verin
Bak şimdi anlatıyorum. Şimdi diyelim bir video buldun youtube'da. Ya da başka bir video paylaşım sitesinde. Bu videoyu IDM veya youtube downloader programıyla indir. Avi olarak inerse sorun yok, flv veya başka bir uzantı ile inerse Total Video Converter ile avi'ye çevir. Sonra bu videonun gif yapmak isteyeceğin kısmı belirle. Mesela 45. saniye ile 50. saniye arasını yapacaksın. Videonun burasını windows movie maker programı ile ya da daha profesyonel bir şekilde yapmak istersen Avi Trimmer diye bir program var. Bu programla kes o saniye aralığını. Sonra masaüstüne kaydet işte. En son olarak avi dosyasını gife çeviren bir program lazım. avi to gif yani. İşte bu işi adam gibi yapan bir program lazım. program yardımıyla gife çeviriyorsun ve bitiyor. fakat ben adam gibi bir program bulamadım gife çevirecek. bulan varsa bana da söylesin hadi eyvallah
quote:
Orijinalden alıntı: [ AsiL ] Bak şimdi anlatıyorum. Şimdi diyelim bir video buldun youtube'da. Ya da başka bir video paylaşım sitesinde. Bu videoyu IDM veya youtube downloader programıyla indir. Avi olarak inerse sorun yok, flv veya başka bir uzantı ile inerse Total Video Converter ile avi'ye çevir. Sonra bu videonun gif yapmak isteyeceğin kısmı belirle. Mesela 45. saniye ile 50. saniye arasını yapacaksın. Videonun burasını windows movie maker programı ile ya da daha profesyonel bir şekilde yapmak istersen Avi Trimmer diye bir program var. Bu programla kes o saniye aralığını. Sonra masaüstüne kaydet işte. En son olarak avi dosyasını gife çeviren bir program lazım. avi to gif yani. İşte bu işi adam gibi yapan bir program lazım. program yardımıyla gife çeviriyorsun ve bitiyor. fakat ben adam gibi bir program bulamadım gife çevirecek. bulan varsa bana da söylesin hadi eyvallah