Şimdi Ara

Gıcıklık değilmi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu gün adı lazım değil bir bakaya girdim. 2 gişe çalışıyordu ve gişede sıra bekleyen 1 kişi vardı ve bende hemen bir sıra aldım böylece bekleyen 2 kişi olduk. İşlem sırası bana gelsin diye beklerken benden sonrada bankaya birileri geldi ve sıra aldılar. Gişenin biri boşaldı o bekleyen 1 kişi oraya geçti ve heyecanla sıranın bana gelmesini bekledim. Gişe boşaldı ve bir baktım sıra beni atladı. Ne olduğuna anlam veremedim önce ama sonra anladım ki o bankanın müşterisi olana sırada öncelik varmış. bu beni deli etti. Sıra tam bana gelecek sürekli tek tükte olsa birileri geliyor ve sıra bir türlü bana gelmiyor. Beklediğim süre yarım saati aştı bende sinirlendim ve koltuğa uzandım. güvenlik geldi bey efendi filan derken dedim "sıra gelmiyor uykum geldi" dedim. Allahtan tartışmayı uzatmadan gitti. Yoksa sövecektim acayip rezil olurdum heralde... Sonunda sıra bana geldi. Gişedeki bayan "işleminiz nedir" dedi. Havale işlemi yapacağımı söyledim. Önüme hemen bir broşür çıkardı bunu doldurun beyefendi dedi. Bende çıkartım kimliği ve göndereceğim hesap numarasını biraz sert bir şekilde abartmadan vurdum masaya. Dedim ki "Okuma-Yazmam yok malesefsiz siz dolduracaksınız bayan." aldı doldurdu ve geri verirken oda biraz sert bir şekilde masamı dersiniz ne dersiniz bilmem ama ona vurdu.işlemi tamamladık. Bankaya olan öfkemi kızdan çıkardığımı düşündüm ve bu yüzden giderken " İyi günler" dedim çıktım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magandalar18 -- 20 Kasım 2013; 12:14:38 >

• okuyun arkadaşlar ilk defa yaşadığım bir olayı anlatıyom :)
  • eee
  • Malum gişe gifi bekleniyor..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nick - konu mu diyem ne diyem ?
  • banka ismini söyle bari dikkat edelim
  • gıcıklık değil mi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu ne şirin şey böylee
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hangi bankaysa söyle de o bankanın müşterisi olalım
  • Adam resmen çıkartıp masaya vurmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ernn93 -- 18 Kasım 2013; 23:50:31 >
  • Davranışınızı takdir ettim hocam.
  • okuma yazma bilmiyorum demiş kıza doldurtmuş espiri orda, okudum anlamadım 2.kez okuyunca anladım yav

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayıp denir senin yaptığına eğer böyle bir şikayetin varsa bankaya mail atar şikayetini dile getirirsin orda ki işçi emekçi kardeşlerimizin ne suçu var tabi sana cevap veremeyecekler zaten onları eziyim dedin insaların siniri bozup gittin bide marifet gibi buraya yazdın bravo.
  • mi ayrı

• iyide sinirini neden ordaki gişe memurundan çıkartıyorsun ki oda senın gibi bir çalışan çıkıp patrona diyecektin
  • yıl olmuş 2013 halen gişeden havale yapanlar var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.