Şimdi Ara

Gıbırnet Davetiye Paylaşım Konusu (226. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.547
Cevap
23
Favori
85.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
9 oy
Giriş

✅ 12ay boyunca fatura tutarınızdan ayrıca 💸aylık-40₺ 💰yıllık-480₺ 🔑arkadaş💸İndirim ⭐GJMGN5PNYY⭐ abonelik sırasında kodu yazabilir 📌ve 📞08505500332 MüşteriHattı 🤖05494272010 ResmiWhatsAppHattı

Gıbırnet Davetiye Paylaşım Konusu

🎁 Diğer Operatörlerden geçiş yapacak abonelerden kurulum ve aktivasyon ücreti alınmamaktadır 🎯 Faturalarım 2024'den beri otomatik/düzenli 🧿 ödenmektedir.

✅ Sizde kendi referansınızı paylaşıp faturanız sıfırlanana kadar indirim kazanabilirsiniz 📌Şimdiden teşekkürler

Gıbırnet Davetiye Paylaşım Konusugibir.net.tr
    GIBIRNet'e Geçiş ve Yeni Abonelik Formu
    https://gibir.net.tr/gibirnete-gecis-internet-aboneligi

GJMGN5PNYY

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoGoBaBa -- 7 Eylül 2026; 11:31:52 >
    kısavadeli kâr hırsıyla hareketedenlerin, riskleri başkalarının sırtına yüklemesi.bilgi kirliliği ve spekülasyonlarla balonlar oluşur. “Bilgi ekonominin en değerli kaynağıdır. Anlayan kazanır , anlamayan ise bedelini öder”.
    -“Senin İçin Hata Diye Düşündüğün Şeyin Başkası İçin Bir Başlangıç Olması" En önemli an, oturup yapmaya karar verdiğiniz andır” "Hangisi daha iyi?' sorusu yerine, 'Hangi ekonomik beklentiye karşı nasıl bir portföy tercihi yapmalı?' sorusunu sormak daha sağlıklı olacaktır" YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR" sorumluluğu, mesuliyeti, herhangi bir zarara uğrayana aittir. Hukiki olarak sorumlu değilim. Kişi yapacağı yatırıma kendisi karar vermelidir ve kendisi sorumludur.

BİTTİĞİNİ SANDIĞIN YERDE BAŞLAR... ÜYELİK:18yıl/21 Ağu2008

• Gıbırnette 1 yıl boyunca her ay 40 TL indirim almak için abonelik başlatırken GBAGL3R5B8 kodunu girebilirsiniz. 2 yıldır kullanıyorum.

GIBIRNette Türk Telekom vdsl altyapısında alabileceğim en yüksek hızı alıyorum. Zamanımın büyük bir kısmını internet başında geçiriyorum ve genel olarak memnunum.

E-Devlet' ten kolayca geçiş sağlanıyor ve burada adım adım anlatılıyor

Gıbırnet Davetiye Paylaşım KonusuGIBIRNetyoutube
    Başvurunuzu yaptıktan sonra e-Devlet üzerinden başvurunuzu güvenli ve hızlı bir şekilde onaylayabileceğinizi biliyor muydunuz? Sözleşme için yazıcıdan kağıt çıkarmaya, kağıtları imzaladıktan sonra kargo ile göndermeye, abonelik işlemlerinin tamamlanmasını günlerce beklemeye son! İnternet başvuruzu onaylanmak için e-Devlet kapısını kullanarak dakikalar içinde doğrulamanızı yapın ve ışık hızında internetin keyfini çıkarmaya başlayın. Altyapının ne kadar hız desteği sağladığını bilmiyor musun? Hemen https://gibir.net.tr/gibirnet-alt-yap... sayfasından altyapını sorgulayarak kullanabileceğin internetin maksimum hızını öğren! İnternetinle ilgili eğlenceli içerikleri bulabileceğin ve bizimle iletişime geçebileceğin sosyal medya hesaplarımıza aşağıdan ulaşabilirsin. Instagram: https://www.instagram.com/gibirnet Facebook: https://www.facebook.com/gibirnet Twitter: https://twitter.com/gibirnet Mobil Uygulama: https://gibir.net.tr/mobil-app Daha fazla bilgi istersen internet sitemizi ziyaret edebilir, anlık olarak sana özel temsilcinle görüşebilirsin https://gibir.net.tr
    https://www.youtube.com/watch?v=5UBFw7gwdck

Bu kod ile kayıt olursan hem sen hem ben 1 yıl boyunca her ay 40 TL indirim kazanmış olacağız. Şimdiden teşekkürler.

Referans Kodu: GE9GM668IH

💸 Bu davet kodunu kullanarak Her Ay boyunca hem siz hem ben 12 Ay boyunca 40 TL, TOPLAMDA YILDA 480 TL İNDİRİMLİ internet kullanabiliriz. Tek şart faturamızı düzenli ödeyelim.Faturamı yüksek limitli kartımda
    otomatik ödemeye aldım.

💸 12 AY BOYUNCA TAAHHÜT OLMADAN SABİT FİYAT

💸 Gibirnet'e müşteri olduktan sonra referans kodunuz sayesinde faturanız sıfırlanana kadar referans getirebilirsiniz. (Öncesinde en fazla 12 referans getirebiliyordunuz müşteri memnuniyeti açısından bunu kaldırdılar.)

💸 Referans kodunu Gibirnet sitesinde başvuru sırasında girebilirsiniz ya da müşteri hizmetleri ile başvuru sırasında müşteri hizmetlerine söyleyerek hizmeti almaya başlayabilirsiniz.

🚀 REFERANS KODUM : GAXGLWR36Y 🚀

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

📌 Referans Kodum: GAKGJSUW0V

Yaklaşık Şubat 2023’ten beri GIBIRNet kullanıyorum ve açıkça söyleyebilirim ki oldukça memnunum. ⭐⭐⭐⭐⭐

Üstelik hesabımda bulunan bakiye sayesinde bu referans kodunu kullandığınızda indirim avantajınız kesin olarak tanımlanıyor.

🎁 Bu kodu kullanırsanız:

12 ay boyunca her ay 40 TL indirim kazanırsınız

Toplamda 480 TL avantaj elde edersiniz 💰

💡 Önemli Tavsiye:
    Referans kodu kullanırken, uzun süreli üyeliği olan ve hesabında bakiye bulunan kullanıcıların kodlarını tercih edin.
    Bu sayede indirimlerinizin aktif olması garanti olur.

👍 Benim deneyimim oldukça olumlu, gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

🔑 Referans Kodu: GAKGJSUW0V

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Online Başvuru:

Altyapı Sorgulama - Fiber, VDSL, ADSL | GIBIRNet
    https://gibir.net.tr/gibirnet-alt-yapi-sorgulama

Referans Kodu:

GI7GNXLOA2

*G-Net 12 ay sabit fiyat kampanyasıyla geçiş yaptım. Faturalarım otomatik ödenmekte referansım konusunda herhangi bir sorun yaşamazsınız.

• Gıbırnet Davetiye Paylaşım Konusu GÜNCEL AKTİF REFERANS İNDİRİM KODU

GF4GMCH4Y3

GIBIR NET üzerinden başvuru yapanlara 12 ay boyunca toplam 480 TL yani her ay 40 TL indirim kazanmak için aşağıdaki kod ile başvuru yapabilirsiniz.

Gıbırnet Davetiye Paylaşım Konusu Ağustos ayında üye olanlara ilk 3 ay indirimli, 12 ay boyunca ise sabit fiyat garantisi ile

Gıbırnet Davetiye Paylaşım Konusu GÜNCEL AKTİF REFERANS İNDİRİM KODU

GF4GMCH4Y3

• Gıbırnette 1 yıl boyunca her ay 40 TL indirim almak için abonelik başlatırken GBAGL3R5B8 kodunu girebilirsiniz. 2 yıldır kullanıyorum.

✅ 12ay boyunca fatura tutarınızdan ayrıca 💸aylık-40₺ 💰yıllık-480₺ 🔑arkadaş💸İndirim ⭐GJMGN5PNYY⭐ abonelik sırasında kodu yazabilir 📌ve 📞08505500332 MüşteriHattı 🤖05494272010 ResmiWhatsAppHattı

🎁 Diğer Operatörlerden geçiş yapacak abonelerden kurulum ve aktivasyon ücreti alınmamaktadır 🎯 Faturalarım 2024'den beri otomatik/düzenli 🧿 ödenmektedir.

✅ Sizde kendi referansınızı paylaşıp faturanız sıfırlanana kadar indirim kazanabilirsiniz ⭐ŞimdidenTeşekkürler

📌 GJMGN5PNYY 📌

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoGoBaBa -- 9 Eylül 2026; 14:40:25 >
    kısavadeli kâr hırsıyla hareketedenlerin, riskleri başkalarının sırtına yüklemesi.bilgi kirliliği ve spekülasyonlarla balonlar oluşur. “Bilgi ekonominin en değerli kaynağıdır. Anlayan kazanır , anlamayan ise bedelini öder”.
    -“Senin İçin Hata Diye Düşündüğün Şeyin Başkası İçin Bir Başlangıç Olması" En önemli an, oturup yapmaya karar verdiğiniz andır” "Hangisi daha iyi?' sorusu yerine, 'Hangi ekonomik beklentiye karşı nasıl bir portföy tercihi yapmalı?' sorusunu sormak daha sağlıklı olacaktır" YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR" sorumluluğu, mesuliyeti, herhangi bir zarara uğrayana aittir. Hukiki olarak sorumlu değilim. Kişi yapacağı yatırıma kendisi karar vermelidir ve kendisi sorumludur.

BİTTİĞİNİ SANDIĞIN YERDE BAŞLAR... ÜYELİK:18yıl/21 Ağu2008

• Arkadaşlar selam 👋
    Hepimizin evde internet ihtiyacı olduğu bir gerçek, özellikle de günümüz dijital dünyasında. Ancak, taahhütsüz ve bütçe dostu bir internet seçeneği bulmak bazen zorlayıcı olabiliyor. İşte tam bu noktada Gıbırnet devreye giriyor! Gıbırnet, kullanıcı dostu yapısıyla, taahhüt vermeden internet hizmeti almanızı sağlıyor. Yani, uzun süreli sözleşmelerle uğraşmadan, istediğiniz zaman aboneliğinizi iptal edebilirsiniz. Bu, özellikle sık sık taşınanlar veya internet kullanımını geçici olarak ihtiyaç duyanlar için büyük bir avantaj.
    Üstelik, Gıbırnet’e abone olurken kullanabileceğiniz bir referans kodu var. Bu referans kodunu kullanarak her ay faturanıza 40 TL indirim tanımlanıyor ve bu indirim toplamda 480 TL’ye kadar çıkabiliyor! Bu gerçekten büyük bir tasarruf fırsatı. Hem interneti uygun fiyatlarla kullanabilir, hem de cebinizi düşünerek bütçenizi rahatlatabilirsiniz. Kayıt olurken aşağıdaki kodu girmeniz yeterli:
    📌 Referans Kodum: GI6GMR63AR
    Bu fırsat, internet ihtiyacı olanlar için kaçırılmaması gereken bir fırsat! Hem siz indirimli bir şekilde Gıbırnet’in sunduğu hızlı ve güvenilir internet hizmetinden yararlanırken, hem de benim için destek olmuş oluyorsunuz. Bu tür kampanyalar, kullanıcıların memnuniyetini artırmak ve daha fazla kişiye ulaşmak amacıyla sunuluyor.
    Unutmayın, internet artık hayatımızın vazgeçilmez bir parçası. Çalışma, eğitim, eğlence ve sosyal bağlantılarımız için internetin önemi her geçen gün artıyor. Dolayısıyla, bu gibi fırsatları değerlendirmek, hem kendinize hem de bütçenize büyük katkı sağlayacaktır. Gıbırnet ile hem hızlı bir internet deneyimi yaşayabilir, hem de avantajlı fiyatlardan yararlanabilirsiniz.
    İhtiyacı olanlar için bu fırsatı paylaşmayı unutmayın! Hem indirimli kullanın, hem de bana destek olun! 👍

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Xiaomi mi6
    Nothing phone 1
    Samsung 55cu7200

• ⭐ Davet Kodum : GD6GMLX3IU

G D 6 G M L X 3 I U

Giresun– Denizli – 6 – Giresun– Manisa – Lüleburgaz - X - 3 - Iğdır - Urfa

✅ Sizde benim referans kodumla 12 ay boyunca 40TL toplam 480TL indirim almak istiyorsanız kodu aşağıda paylaştım. Şimdiden teşekkürler.

⭐ Davet Kodum : GD6GMLX3IU

gibir.net.tr

• GIBIR NET'E REFERANS KODUMLA GEÇ İNDİRİMİ KAP

Bu referans koduyla GIBIRNET'e abone ol her ay 40 TL indirimi kap!

REFERANS KODUM:

GIBGMYCKSI

İNDİRİMDEN FAYDALANMAK İÇİN FATURALARI MUTLAKA DÜZENLİ ÖDEYELİM

Güncel Referans Kodu: GIOGJVZFA3

TAVSİYE EDERİM!.. ☆ ☆ ☆ ☆ ☆

www.gibir.net.tr

GIBIRNet kullanmak isteyen arkadaşlar paylaştığım kodla 1 yıl boyunca her ay 40 TL İNDİRİM kazanabilirsiniz. -

12 Ay Boyunca Sabit Fiyat!

Peşin ödeme koşulu yok, üstelik ilk 3 ay indirimli.

Güncel Referans Kodu: GIOGJVZFA3

💸 Bu davet kodunu kullanarak Her Ay boyunca hem siz hem ben 12 Ay boyunca 40 TL, TOPLAMDA YILDA 480 TL İNDİRİMLİ internet kullanabiliriz. Tek şart faturamızı düzenli ödeyelim.Faturamı yüksek limitli kartımda
    otomatik ödemeye aldım.

💸 12 AY BOYUNCA TAAHHÜT OLMADAN SABİT FİYAT

💸 Gibirnet'e müşteri olduktan sonra referans kodunuz sayesinde faturanız sıfırlanana kadar referans getirebilirsiniz. (Öncesinde en fazla 12 referans getirebiliyordunuz müşteri memnuniyeti açısından bunu kaldırdılar.)

💸 Referans kodunu Gibirnet sitesinde başvuru sırasında girebilirsiniz ya da müşteri hizmetleri ile başvuru sırasında müşteri hizmetlerine söyleyerek hizmeti almaya başlayabilirsiniz.

🚀 REFERANS KODUM : GAXGLWR36Y 🚀

Bu kodu abone olurken karşınıza çıkacak "Referans Kodunuz" kısmına girebilirsiniz.

Gününüz güzel geçsin innşşşallah :)

Referans Kodum : GGXGMQUQ8L

Not: Path of Exile EU Milan serverinda ciddi latency düşüşü yaşadım Gibira geçtikten hemen sonra. Hayra alamet olsun :) 

Önemli diğer Not: Zamanında ödenmeyen faturalarda bu indirim sistemi bozuluyormuş, ona dikkat efenim!

Online Başvuru:

Altyapı Sorgulama - Fiber, VDSL, ADSL | GIBIRNet
    https://gibir.net.tr/gibirnet-alt-yapi-sorgulama

Referans Kodu:

GI7GNXLOA2

*G-Net 12 ay sabit fiyat kampanyasıyla geçiş yaptım. Faturalarım otomatik ödenmekte referansım konusunda herhangi bir sorun yaşamazsınız.

Merhaba,

GIBIRNet'in güncel referans kampanyasını paylaşmak istiyorum. Referans kodu ile abone olan herkes 12 ay boyunca her ay 40 TL indirim kazanıyor.

GIBIRNet'e geçmeyi düşünenler başvuru sırasında aşağıdaki referans kodunu kullanabilir:

🔑 Referans Kodu: GF8GMCDVGV

🌐 Başvuru: gibir.net.tr/abone-ol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bfurkanb -- 9 Eylül 2026; 14:24:29 >

Düzenli ödeme yaparım her ay indirim almak için kullanabilirsiniz hattım fiber kopma kesilme yaşamıyorum ve ping değerlerim çok iyi başka firmaya geçiş düşünmüyorum. 12 ay kesin indirim ;) Teşekkürler.

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.