Arkadaşlar siz yine gıbırı ikna edebiliyorsunuz, ben günlerdir poyraznet'i ikna edemedim. Suistimal edebildikleri her haltı suistimal ediyorlar. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NT2L -- 28 Temmuz 2023; 14:7:51 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
GIBIRNET MAĞDURİYETİ - GEÇİŞ BAŞVURULARINI ONAYLAMIYOR !!! ŞİKAYET EDİYORUZ (4. sayfa)

-
-
Gıbır dan Fix.net e geçişim 1 günde uğraşmadan tamamlandı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ARKADAŞIM neden geçişime onay vermiyorsunuz ?
-
Geçişi onaylamadılar
Cimere yazdım şimdi ne yapmak gerekiyor ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
CİMER VE BTK ya şikayet ettim bu durumda olan birileri var mı ?
-
Neden red olduğuna dair açıklama yaptılar mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HesaplıBilgi -- 31 Temmuz 2023; 9:48:7 >
evet ; geçiş için talepte bulunmamışız.
Hahahah...
comnet in cevabı da şöyle
Merhaba
Geçiş başvurunuz firmanız tarafından 48 saat içinde sonuçlandırılmadığı için sistem tarafından otomatik reddedilmiştir.
Sistem mesajı " ZAMAN ASIMI SEBEBIYLE - 2. Gun Otomatik Iptal Onayi" şeklindedir
Talebiniz var ise geçiş başvurunuz tekrar yapılabilecektir
İyi günler dileriz.
COMNET
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedman -- 31 Temmuz 2023; 9:51:16 > -
Hocam üsteki kişinin aboneliği hemen onay vermişler geçmiş? Umarım sanda onay verirler.
-
yanlışlıkla onay verdiklerini düşünüyorum.
-
E-Devlet onayı imkanlı ile geçti ise ondandır bence.
-
Gıbırnet tarafından açıklama var mı? Neden onaylanmamış, size bilgi verildi mi?
geçiş talebimiz yok muş ? O yüzden olmayan talep onaylanmaz diyorlar.
comnet tarafıda onay vermiyorlar yanıtlamıyorlar talebi ; talepte zaman aşımına uğrayıp red oluyor dedi.
-
Olmayan talep nasıl red ediliyor? Dosya adında veya uzantısında sorun olabilir mi? Sistemde gözükmüyor olabilir. Benim de başka firmada dosya adından dolayı olmuştu.
zannetmiyorum uyuzluk yapıyorlar diye düşünüyorum. müşteri kaybetmemek için yapılan ucuz hareketler
-
Çoğu firmada durum aynı geçiş veya iptal süreçi uzun ve sıkıntılı. Sorununun en kısa sürede çözüme kavuşmasını temenni ederim.
iyi de bu fixnet daha pahalı?
-
2.kez geçiş talebim reddedildi.
-
Ama hizmetleri güzel. 4 Senedir çok memnunum.
-
Her firmanın kalitesi ve maliyeti farklıdır.
Ben fiyat için değiştirmedim ki firmadan kötü hizmet aldığım için değiştirdim, internet kopmaları ping paket loss hız kaybı vs vs 1 hafta yı devirdik bakalım nazar değmesin hiç sıkıntı yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X