binanınızda hiç mi bir şey yok ? yoksa port mu yok ? türktelekom bölge müdürğülüne gideceksiniz ve başvuracaksınız. Varsa tanıdık eş dost araya sokacaksınız. Bunun dışında yapabileceğiniz bir şey yok. |
GIBIRNET - E-DEVLET İLE ABONELİK - EVRAK DERDİNE SON! (2. sayfa)
-
-
binamda hiçbirşey yok 9 ay önce bölge müdürlüğüne gidip dilekçe ile başvurmuştum 1 hafta öncede araya tanıdık soktum projem onaylandı mı bilmiyorum
-
işiniz allaha kalmış, bol şans.
-
ben turknet ve netspeed kullandıktan sonra gıbırnete geçtim ve memnunum.
Gıbırnet evde internet
GCPGKKKV4P ''arkadaşını getir 20 TL indirim kazan'' kampanya kodudur
12 ay boyunca 20 TL indirim imkanı sunar
100 Mbps Sınırsız, Taahhütsüz, 240 TL yerine 220 TL
Her arkadaş için ekstra 20 TL indirim imkanı, 2 arkadaş ekledin 40 TL indirim.
Hem siz kazançlı çıkın hem karşı taraf.
NOT: Bana o firmanın elemanısınız diye iftira atanları kendi hallerine bırakıyorum, ben 20 TL indirim alabilmek için bunu paylaşıyorum, anlayana..
-
GIBIRNet’e geçiş yapacak olanlar için 1 yıl boyunca her ay 20 TL İNDRİM kodu paylaşıyorum.
Referans Kodu: GCPGKKKV4P
Yeni zam yapıldı diye endişelenmeyin, zam yaptılar ama ekleyebileceğiniz üye sayısını (sınırsız yaptılar.)
Gıbırnetten çok güzel kampanya; her getirdiğiniz üye için 20 tl kazanıyorsunuz (ve bu sınırsız sayıda)
Ayrıca ben turknet ve netspeed kullanıpta gibirnete geçtim ve 1 yıldır bunda devam ediyorum
100 mhz sınırsız ağustos ayına özel 320 TL
-
GA2GJPAKUN bu kod ile gıbır a üye olun hem siz kazanın hem biz, üye olurken bu kodu gir 20 TL AYLIK İNDİRİM KAZANNN
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
20 TL'ye kodunu veren; yanıltıcı reklam yapan hesaplardan uzak durun.
20 TL için ne hale düşüyor bazıları; pes diyorum.
Hizmet numarası var mı? İptal formu var mı?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X