Şimdi Ara

gib.gov.tr Hakkında yardım Lütfen!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Buradan aracın tüm mtv borçlarını kredi kartımla (teb world card) ödediğim zaman borcu yoktur yazısı almama gerek var mı acaba? Muayene yaptırırken isterler mi?

ÖNEMLİ : Aracımın MTV sorgulamasını yapamıyorum

Plaka doğru, TC kimlik no doğru, Tescil tarihi doğru fakat hata girdiğiniz kriterlere göre sonuç bulunamadı yazıyor. Sorun nedir acaba??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TüplüveÖfkeli -- 29 Mart 2012; 10:52:46 >

• merhaba arkadaşım,

aynı şeyi ben de birkaç kez yaptım.. borcu yoktur kağıdına ihtiyacın yok.. ödeme gerçekleştiği anda hemen borç silinmekte ve borcunuz yoktur sayfayı yenilediğinizde görünmektedir.. muayene istasyonu da sonuçta internetten bakmaktadır borç var mı yok mu dolayısıyle onlar de borç olmadığını görmektedir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TüplüveÖfkeli

Buradan aracın tüm mtv borçlarını kredi kartımla (teb world card) ödediğim zaman borcu yoktur yazısı almama gerek var mı acaba? Muayene yaptırırken isterler mi?

Yok arkadaşım zaten tüv için muayene randevusu alırken aracın borcu varsa randevu al butonuna bile basamıyorsun aktif olmuyor orda ne eksiği varsa sana söylüyor...
  • Peki tüvtürk te kredi kartı geçer mi?
  • Hayır yok.
    Sitesinde de yazıyor..

http://www.tuvturk.com.tr/sikca-sorulan-sorular.aspx

en altta yazıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dec_chaos -- 28 Mart 2012; 16:48:04 >
  • MTV sorgulaması yapamıyorum arkadaşlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: CHARGEN83

quote:

Buradan aracın tüm mtv borçlarını kredi kartımla (teb world card) ödediğim zaman borcu yoktur yazısı almama gerek var mı acaba? Muayene yaptırırken isterler mi?

Yok arkadaşım zaten tüv için muayene randevusu alırken aracın borcu varsa randevu al butonuna bile basamıyorsun aktif olmuyor orda ne eksiği varsa sana söylüyor...

Gerçekten mi? O halde güzelmiş.
  • Arkadaşlar yardım lütfen yok mu bilen birileri?
  • muayeneye giderken borcu yoktur yazısı almamıştım ben. aracı ve ruhsatı alıp gittim.
  • quote:

Arkadaşlar yardım lütfen yok mu bilen birileri?

Tescil tarihini yanlış girebiliyorlar. Tescil tarihini değiştir. Mesela benim ruhsatta 5-6-2010 yazıyor mtv sorgularken 6-5-2010 şeklinde girebiliyorum. Yani bilgisayara yanlış kaydedilmiş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: plcmn

quote:

Arkadaşlar yardım lütfen yok mu bilen birileri?

Tescil tarihini yanlış girebiliyorlar. Tescil tarihini değiştir. Mesela benim ruhsatta 5-6-2010 yazıyor mtv sorgularken 6-5-2010 şeklinde girebiliyorum. Yani bilgisayara yanlış kaydedilmiş..

bunu düzeltmek nasıl oluyor acaba ve cebimden para çıkıyor mu?
  • Düzeltmene gerek yok. İnternetten girmen için yol göstermek amaçlı yazdım.
    Ama illa düzeltecem dersen bulunduğun yerdeki motorlu taşıtlar vergi dairesine gidip yaptırabilirsin.
  • tescil tarihi olarak ruhsatta yazandan bir gün öncesini yaz.

e-devlet plakayı sorgula tescil tarihi orda ne çıkıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rfssfr -- 29 Mart 2012; 16:02:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: M e t i n

tescil tarihi olarak ruhsatta yazandan bir gün öncesini yaz.

e-devlet plakayı sorgula tescil tarihi orda ne çıkıyor

E devlet şifrem yok hocam sizin varsa plakamı sorgulayabilir misiniz bir zahmet ?

34 gs 3311
  • Plaka No34GS3311
    MarkaOPEL
    Model2006
    Sahiplik Belge
    Tarihi27/03/2006
    Tescil BirimiEYÜP
    Renk 1GRİ (Gümüş)
    Renk 2 BİLİNMİYOR
    CinsiÇalıntı mı?HAYIR
    Hak MahrumiyetiVAR
    Hak Mahrumiyet Detayları
    Hak Mahrumiyeti Makam / Kurum Tarih
    REHİNLİ (R) OYAKBANK A.Ş.-ŞİRİNEVLER ŞB. 24/03/2006
    HACİZLİ(H) GAZİOSMANPAŞA SOSYAL GÜVENLİK MERKEZİ 01/12/2008
    HACİZLİ(H) MECİDİYEKÖY V.D MÜD. 25/07/2008
    HACİZLİ(H) TUNA VD. 19/06/2009
    Bu sayfada görüntülenen sonuçlar bilgi amaçlı olup, resmi iş ve işlemlerde geçerli değildir.

Eyüpte mi oturyorsun..

Arabanın durumu vahim yalnız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M e t i n

Plaka No34GS3311
    MarkaOPEL
    Model2006
    Sahiplik Belge
    Tarihi27/03/2006
    Tescil BirimiEYÜP
    Renk 1GRİ (Gümüş)
    Renk 2 BİLİNMİYOR
    CinsiÇalıntı mı?HAYIR
    Hak MahrumiyetiVAR
    Hak Mahrumiyet Detayları
    Hak Mahrumiyeti Makam / Kurum Tarih
    REHİNLİ (R) OYAKBANK A.Ş.-ŞİRİNEVLER ŞB. 24/03/2006
    HACİZLİ(H) GAZİOSMANPAŞA SOSYAL GÜVENLİK MERKEZİ 01/12/2008
    HACİZLİ(H) MECİDİYEKÖY V.D MÜD. 25/07/2008
    HACİZLİ(H) TUNA VD. 19/06/2009
    Bu sayfada görüntülenen sonuçlar bilgi amaçlı olup, resmi iş ve işlemlerde geçerli değildir.

Eyüpte mi oturyorsun..

Arabanın durumu vahim yalnız.

Yok hocam bahçelievlerde oturuyorum araba amcamın üzerine kayıtlı, amcamla babamda konuşmuyor uzun zamandır araları limoni.. borç karşılığı almıştık arabayı rehin de kalkmıyor işte arabayı da satamıyorum ne yazık ki.. bıktım vallahi.

4200 vergi borcu olmuş 560 lirada muayene. Param var bunları yaptırmaya ama değer mi değmez mi diye düşünüyorum valal.

• Sana dedim ama benim araba da hacizli çıktı..

Ah bu amcalar..Benim de amcanın yüzünden haciz geldi..
  • Allah kolaylık versin, sende satışını veremeyeceksin artık. Umarım araba yakalatmaya girmez, şuan içim problem olmaz çünkü.

Bu arada hala gib.gov.tr den sorgulama yapamıyorum tescil tarihi yine yanlış sanırım. Bende tüvtürkte çalışan bir arkadaşa sordum şimdi o söyledi 4200 vergi borcu olduğunu
  • Hacizli durumda aracımı rutin kontrolde bağlayabilirler mi?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.