Şimdi Ara

Giada'dan Intel Ivy Bridge işlemcili mini bilgisayar: i53 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sabit ortam için hd4000 içeren CPU alıp yanına bişey almayıp sonra da hd4000'ü övecek olan varsa bravo. Bilmem kaç TL ye işlemciyi sanki hd4000 için alıyorsunuz. Hadi geçici süre ekran kartı yokken kullanıyorum az çok idare ediyoruz deseniz neyse. Ucuz cpu olsa neyse. 2 çekirdekli Pentiumlara konulsa ya hd4000 ?? Bak bakalm o zman alkışamayanların karşısına nasıl dikiliyoruz? Yada AMD CPU satabiliyormu o zman? Ne amaçla alındığı belli olan çoğunluk masaüstü cpu için dahili gpu %90 gereksizdir ve işe yaramaz, hemde kötüdür. Yok oyun oynamayacam öle kullanıcam deniyorsa da işlemciyi başka şey için almışınızdır. Yada hazır pc de gelmiştir. Hazır pc kasanlar için bulunmaz nimet zaten onlar her açıdan haklılar. Bizde yerden yere vurma konusunda haklıyız, bulunmaz hint kumaşı dibi dayatılmasın kimse tarafından. Çok isteyen varsa A6 3650 veya 3870k alsın, 3650 hd4000 performansında 3870 zaten daha iyi. Hemde çok daha ucuz ikisi de :// Yok yanına ekran kartı bilmemne faln olayına girecekseniz de, balık en başta koktu en başta dedim ben dimi, yanına kart alırım zaten diyerek alıyorsunuz işlemciyi. Yani argüman olarak bunu sunumamanız lazım.

Lafın özü i5 yerine AMD kulanılsa hd4000 den daha yüksek performans alınır, iyi bi soğutma ile.

Diğer taraftan böyle bi aletin fiyatının ne kadar olacağını sanıyorsunzu 500-600 tl mi? Dandirikten ATOM mini-pc içi boş 400-600tl den satılıyor!! Boş kasaya RAM hdd koydunuz mu 600leri buluyor geçiyor. Bu zımbırtılr rahatça bi 800-1000 tl olur en az. Kaldı ki bu tür şeyler TR'ye zor gelir, zaten TR'ye gelmeyen bulunmayan şeylerin haberinin reklamının yapılması da moda.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.