quote:Orjinalden alıntı: tugay_52_52 normal vuruşundan daha fazla vuruyor bu arada aramıza hoş geldin ben zaten vardımda nerdeyse bütün efsanelerde vardı bendede oyunu bıraktım şifreyi kayıp ettim kullanıcı adımla yreniden başladım
quote:Orjinalden alıntı: tugay_52_52 normal vuruşundan daha fazla vuruyor bu arada aramıza hoş geldin hayır o dark pokeler! ghostly pokeler scared ediyo rakibini karşı tasraf sana vuramıyo scared olduu zmn
quote:Orjinalden alıntı: tugay_52_52 normal vuruşundan daha fazla vuruyor bu arada aramıza hoş geldin Hayır scared yapabiliyor! Yanlış bilgi vermeyin.
quote:Orjinalden alıntı: tugay_52_52 normal vuruşundan daha fazla vuruyor bu arada aramıza hoş geldin ne alaka ghostly pokeler savaştığı pokeyi scared edebilir(uyutabilir)
quote:Orjinalden alıntı: BLUE DRAGON quote:Orjinalden alıntı: tugay_52_52 normal vuruşundan daha fazla vuruyor bu arada aramıza hoş geldin ne alaka ghostly pokeler savaştığı pokeyi scared edebilir(uyutabilir) +1 YANİ BENDE GÖRÜNCE ŞAŞIRDIM BEN YANLIŞ MI BİLİYORUM DİYE YANLIŞ BİLGİ VERMEYELİM SCARED EDİYO
quote:Orjinalden alıntı: green_warrior quote:Orjinalden alıntı: Ulaşomerta ghostly pokelerin özelliği ne REHBER +100