Şimdi Ara

Ghost Recon Online - Free2Play [Rehber ve Taktikler] (50. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.233
Cevap
10
Favori
62.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • kardeş aynen ilginç bir sistemi var, gece 2 ye kadar lvl22 ye kastım, 5-6 saatte 40.000 xp kazanıp geçtim artık oynayacak kafa kalmamıştı, bi oyunun başlangıcında deneme yaptım olmadı sinirlenip kapatttım. Bugun baktım arada sırada çalışıyor arada sırada çalışmıyor sanki temassızlık yapıyor.. koşarkende oldu ben, koşa koşa gittim adamın yanına ateş ettim sonra başkasına ateş ederken biri gördü beni vurdu o sırada cloack gitti ama eğilmeden de oluyor sanırım. güzel özellik ama nezaman çalışacağını anlayamıyorum biraz karambol gibi geliyor işleyemede bilir belki zamanla alışınca kullanışlılığını anlayacam. bu arada cloacka eklenen bu özelliklerin süresi varmı. beli süre sonra tekrar bu upgradeleri yenilemek gerekiyormu bu zırha eklediğimiz gibi. gerçi zırha eklediklerimizde duration var ama bunda öyle bişey yazmıyor.

birde bazen cloacktayken darbe alınca nerdeyse full olan enerjisi sıfıra düşüyor bazende vurulunca nekadarsa o düzeyde kalıyor. nedenini bi türlü anlayamadım. kritik bir darbe alıncamı komple enerjisi gidiyor ki.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cem

kardeş aynen ilginç bir sistemi var, gece 2 ye kadar lvl22 ye kastım, 5-6 saatte 40.000 xp kazanıp geçtim artık oynayacak kafa kalmamıştı, bi oyunun başlangıcında deneme yaptım olmadı sinirlenip kapatttım. Bugun baktım arada sırada çalışıyor arada sırada çalışmıyor sanki temassızlık yapıyor.. koşarkende oldu ben, koşa koşa gittim adamın yanına ateş ettim sonra başkasına ateş ederken biri gördü beni vurdu o sırada cloack gitti ama eğilmeden de oluyor sanırım. güzel özellik ama nezaman çalışacağını anlayamıyorum biraz karambol gibi geliyor işleyemede bilir belki zamanla alışınca kullanışlılığını anlayacam. bu arada cloacka eklenen bu özelliklerin süresi varmı. beli süre sonra tekrar bu upgradeleri yenilemek gerekiyormu bu zırha eklediğimiz gibi. gerçi zırha eklediklerimizde duration var ama bunda öyle bişey yazmıyor.

birde bazen cloacktayken darbe alınca nerdeyse full olan enerjisi sıfıra düşüyor bazende vurulunca nekadarsa o düzeyde kalıyor. nedenini bi türlü anlayamadım. kritik bir darbe alıncamı komple enerjisi gidiyor ki.

Tam Cloak'a geçerken vurulursan olduğu yerde kalır Cloak. Ama tam geçtikten sonra aktif olduğu anda vurulursan sıfırlanıyor. Bir de dediğim gibi %66 tutturma ihtimali var her zaman olmuyor. Ama çoğunlukla dediğim gibi eğilerek gidip ateş ederseniz tutturma ihtimali daha yüksek.

• ben cloackta ki diğer upgrade i daha uzun sürmesi için yaptım, bazen uzak mesafeye gitmek gerekiyor yetmeyebiliyor diye ama dolma süresi için mi yapsaydım bilemedim.

ben cloackta ki diğer upgrade i daha uzun sürmesi için yaptım, bazen uzak mesafeye gitmek gerekiyor yetmeyebiliyor diye ama dolma süresi için mi yapsaydım bilemedim.

Kendim combat + recharge kullanıyorum ama uzun süren + recharge en mantıklısı. Dediğin gibi uzun süre gitmek gerekiyor bazen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Cryengine 3 Amateur developer.
    https://www.https://www.youtube.com/watch?v=pSLb6oHhMhE
    *Model design.
    *Map design.
    *Concept design.
  • Yarın yayınlanacak yamanın neler içereceğine dair notlar yayınlanmış. Genel olarak matchmakin sistemini düzeltmeye dair bir yama olacak. Yani yüksek levelliler yükseklerle, düşük levelliler de düşüklerle eşleşecekmiş. Bu da yüksek levelli oyuncular fazladan 5 ila 15 dakika daha bekleyecek demekmiş. Lan zaten Türkiye den bağlanıyoruz diye zor buluyordu bir de bu çıktı başımıza. Bunu aşmanın tek yolu ezik karakterinizle search yapacaksınız. Match bulunca da esas oynadığınız karaktere geçeceksiniz

Bu arada sevindiri şeyler de var notlarda. Önümüzdeki aylarda şaşırtıcı yeniliklerle geleceğiz demişler. Umarım dedikleri kadar şaşırtıcı olur da bu sıkıcılığı geçer oyunun.

Orijinalden alıntı: yydn7

Bunu aşmanın tek yolu ezik karakterinizle search yapacaksınız. Match bulunca da esas oynadığınız karaktere geçeceksiniz

bunu nasıl yapacağız oyuna bağlanınca karakteri değiştirebiliyormuyuz ki.

quote:

Bunu aşmanın tek yolu ezik karakterinizle search yapacaksınız. Match bulunca da esas oynadığınız karaktere geçeceksiniz

bunu nasıl yapacağız oyuna bağlanınca karakteri değiştirebiliyormuyuz ki.

Ezik karaktere geçip search'e tıklayacaksın, sonra maçı bulduğu zaman select class deyip değiştireceksin Bazıları bu sistem işlemiyor diyebilir ama bazen işliyor. Yalnız bu aynı levelleri koyma olayı bazen çok saçma oluyor. Bugün karşı takımda 6 tane 30 lvl vardı. Biz de fireteam olarak zevkine en ezik class'larla girmiştik. Ezik dediysem 20+ ama silahlar 30lvl silahı değil tabi. Çok ayarsız oldu. Güç dengesi tamı tamına aynı olacak ki oyuncunun yetenekleri ön plana çıkacak. 3-4 maç anca oynamışızdır güç dengesinin eşit olduğu maçlarda

• Kapalı betada bize gosterilen silahlar ne zaman gelir bilmiyoruz oda ayrı konu

Ghost Recon Online - Free2Play [Rehber ve Taktikler]

*Map design.
    *Concept design.

• bende oyuna yeni başladım oldukça zevkli bir oyun.Ancak search kısmı çok sıkıcı uzun bir süre maç arıyor.Ayrıca misal kendi tanıdığımız 4kişi karşıdada 4 kişi maç yapma şansınız varmı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReCKLeSS17 -- 26 Eylül 2012; 12:26:27 >

Orijinalden alıntı: ReCKLeSS17

bende oyuna yeni başladım oldukça zevkli bir oyun.Ancak search kısmı çok sıkıcı uzun bir süre maç arıyor.Ayrıca misal kendi tanıdığımız 4kişi karşıdada 4 kişi maç yapma şansınız varmı acaba?

Siz 4 tanıdıklarınız 4 haberleşip aynı anda search'e tıklarsanız karşıklı oynama ihtimaliniz yüksek. Biz oynadık bu şekilde defalarca.

• peki 2 round oynadıktan sonra oyun tekrar search moduna geçiyor ve oyun yeni maç arıyor bu normalmi.Ben misal cod2deki gibi belirli bir server girdikten sonra sıkılıp çıkana kadar orada kalacağımı sanıyordum:)

peki 2 round oynadıktan sonra oyun tekrar search moduna geçiyor ve oyun yeni maç arıyor bu normalmi.Ben misal cod2deki gibi belirli bir server girdikten sonra sıkılıp çıkana kadar orada kalacağımı sanıyordum:)

Maalesef server sistemi o şekilde işlemiyor. 2 Round oynanıyor ve bitiyor.

EDİT:
    Yeni patch ile birlikte oyun bulmak tam bir işkence olmuş. Biz zaten Türkiye üzerinden oynadığımız için normalde de geç buluyordu. Şimdi bir de yüksek level olayı falan geldi öyle kala kaldım. 5 dakikada crash vermiyor arıyor da arıyor. An itibariyle 15 dakikayı geçtim, tek başıma olmama rağmen boştaki bir oyuna bile atmıyor beni. Çünkü 30lvl'im Yüksek levellilere oynamak baya sıkıntı olmuş şimdi. Gelenek devam ediyor: her patch'de daha da kötü yapıyorlar bir şeyleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MirlivaVII -- 27 Eylül 2012; 0:28:21 >

• quote:

quote:

peki 2 round oynadıktan sonra oyun tekrar search moduna geçiyor ve oyun yeni maç arıyor bu normalmi.Ben misal cod2deki gibi belirli bir server girdikten sonra sıkılıp çıkana kadar orada kalacağımı sanıyordum:)

Maalesef server sistemi o şekilde işlemiyor. 2 Round oynanıyor ve bitiyor.

EDİT:
    Yeni patch ile birlikte oyun bulmak tam bir işkence olmuş. Biz zaten Türkiye üzerinden oynadığımız için normalde de geç buluyordu. Şimdi bir de yüksek level olayı falan geldi öyle kala kaldım. 5 dakikada crash vermiyor arıyor da arıyor. An itibariyle 15 dakikayı geçtim, tek başıma olmama rağmen boştaki bir oyuna bile atmıyor beni. Çünkü 30lvl'im Yüksek levellilere oynamak baya sıkıntı olmuş şimdi. Gelenek devam ediyor: her patch'de daha da kötü yapıyorlar bir şeyleri

Kanka maci buldugunda cok cekismeli oluyor

*Map design.
    *Concept design.

• quote:

Orijinalden alıntı: MirlivaVII

quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

Bugun svdye susturucu takip test edeyim dedim 110 acc ile gayet saglam atislar yaptim 12x durbunde takip birde oyle deneyecegim bakalim nasil olacak bu arada yusuf bana redhawk aldirdi silah tam bir fantezi silahi almanizi tavsiye etmem
    Oyun yavas yavas insani sikmaya basliyor yeni silahlar ve level sisteminin en kisa zamanda gelmesi lazim

Kanka suçlu mu olduk şimdi yani nedir. P90 da gereksiz diyordun. Tutarsız herif

12X dürbün çok iyi oluyor. En uzak noktaya pusuyorum adamlar farketmeden çakıyorum kafaya. Ama ayarlama olayı çok can sıkıcı her seferinde 12x de bırakmak iyi olmuyor. Çünkü görüş açısı çok dar adam koşarsa kaybediyorsun hedefi. Rare den falan çıkarsa tak kanka ama 6x daha iyi bence.

Alıntıları Göster
    Sen hala oynuyor musun Yusufum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engin285 -- 27 Eylül 2012; 6:25:48 >

Ghost Recon Future Soldier
    JNG90

MSI B350 Tomahawk, AMD Ryzen 5 1600X, 16GB Gskill DDR4 3000mhz, 250GB Samsung 960 Evo M2, 1TB WD HDD, MSI GTX 1660Ti GamingX, Thermaltake V3 Black Edition Case, Saitek x52, FreeTrack.

• quote:

Orijinalden alıntı: engin285

Kanka oyunu biraktim deme sakin

*Map design.
    *Concept design.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

quote:

Orijinalden alıntı: engin285

Kanka oyunu biraktim deme sakin

He ya Engin sen nerdesin kaç gündür ya. Spec i 30 yaptım assaultu da 25 sen hala yoksun.

Orijinalden alıntı: PVH

Arkadaşlar başlıkta Free2Play yazıyor, yani ücretsiz bir şekilde indirip oynuyomuyuz? Evetse nerden? :)

Sitesi bu hocam. Önce Uplay hesabı oluşturuyorsunuz, sonra launcher'ı indirip launcher'dan da oyunu indiriyorsunuz.

http://ghost-recon.ubi.com/ghost-recon-online/en-GB/home/

quote:

Orijinalden alıntı: PVH

Arkadaşlar başlıkta Free2Play yazıyor, yani ücretsiz bir şekilde indirip oynuyomuyuz? Evetse nerden? :)

Sitesi bu hocam. Önce Uplay hesabı oluşturuyorsunuz, sonra launcher'ı indirip launcher'dan da oyunu indiriyorsunuz.

http://ghost-recon.ubi.com/ghost-recon-online/en-GB/home/

Hocam oyun yenimi ucretsiz oldu, yoksa hepmi boyleydi ?

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.