Şimdi Ara

Ghost Recon Duyurusu 9 Mayıs'ta (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: kataaay

Hocam eski oyunları sevmeniz güzel bir şey ancak rainbow six siege gibi belki de bu nesile çıkmış en düzgün ve stabil çalışan çok oyunculu fps oyununu da gömmeyin lütfen. Firmalar satış kaygısı vs. gibi nedenler ile ister istemez serileri değiştiriyor bunu yapan şirketlerin başında Ubisoft geliyor ancak bu seri belki de ubisoft'un içine etmeden değiştirdiği tek seri oldu. Ghost recon serisi konusunda ise tamamen haklısın hiçbir amacı olmayan bir oyundu wildlands. Ondan önceki oyunda vasatın bir tık üstüydü ancak ghost recon adının hakkını veremiyordu.

<blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: mehmetalpertr

RB6 Vegas gibi muhteşem bir oyunu mahvettiler. Yerine sırf online ve FPS bir oyun çıkardılar. RB6 Vegas'taki siper olayı çok müthişti. Ghost Recon'un önceki oyunlarını oynadım çok iyiydi. Ama son iki oyun çok kötüydü. Wildlands'a bulaşmadım bile. Bu yeni çıkaracaklarından da umudum yok açıkçası.</blockquote>

Kaatay kardeşim kötü dememin sebebi hikayesi olmayan bir oyun. Bana göre kötü. Ayrıca sadece FPS olmasını sevmedim. Online oyun oynamıyorum kardeşim. Sadece Single oynuyorum. O konuda eski kafalıyım biraz.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.