Şimdi Ara

''Ghost Mouse''Hızlı Pokemon Kasın(Uluç. farkı ile) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
3.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    10 saniye pay bırak her sayfanın açılma hızı aynı değil sonuçta.
    Bu arada emeğe saygı.
  • Sağol kardeşim...Yapması basit bir program ama şöyle bir yöntem buldum..İmacros çalıştırın,Play(loop)kısmına bunla bir kere tıplayıp kaydedin..Bazen sunucu bulunmadı hatası verdiğinde hep devam eder durma sıkıntısı olmaz..dışarıda gezin tozun..
  • ya arkadaşlar debelenmeyin Mozilla Firefox kullanın İmacros ile işlem tamamdır :D yardım isteyen porifilimden msnime ulaşabilirler :D deluge ve vortexdeyim :D
  • İmacros hata verdiği zaman afk olunca ne olacak.Yine bunun gibi bir programa kalıyor işin..
  • imacros bazen ilk turda bile donabiliyor. hiç sevemedim onu.

bu program arkaplanda çalışıyor değil mi? yani bu program çalışırken biz mouse'u başka bi yerde kullanabileceğiz?
  • ya bunu indirdim ama yani bu çok internet yer mi haliyle net kotalı olunca birde ne kadar süreyle çalışcak bu program son olarak sürekli exp atlattığına göre para da artıyo mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onlinedragon -- 12 Eylül 2010; 18:21:58 >
  • Pokemon Battle Arena ( Crater ) ve Pokemon Vortex OynayanLaR Msn Adresimi EkleyebiLir mi ArkadaşLaR :/ ? artiscocuk35@hotmail.com ... SaygıLaR (:
  • Evet.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.