Şimdi Ara

GH Band Hero bateri. Ps3. Sıfır.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Set olarak alındı. Aldığımda 1 kez denedim. Doğal olarak sorunsuz tertemizdir.
    Gitarla olduğu kadar keyif almadım. Tam tersi şekilde gitardan keyif almayan arkadaşlarda var.
    Garantisi 1 hafta once basladı. Yanı 2 yıl boyunca doya doya bozulursa bir ton masraf olacak diye dusunmeden oynayabıleceksınız.
    Bundan gelecek para ile GH 6 gitarı ve metallica oyununu almayı dusunuyorum. Takas ıcın kaıdem budur.

Fiyat: 120 tl.
    Makul takas tekliflerini de değerlendirmeyi düşünüyorum.

GH Band Hero bateri. Ps3. Sıfır.

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertycl -- 27 Ekim 2011; 14:12:24 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• oyunun şu anda sıfırı 150 tlye alınabilir.

1 alana 1 bedava 300 tl
  • Ürün 1 alana bir bedava değil. 2 tane alana yarı fiyatına kampanyasıdır.
    Yani 1tane alındıgında 150 tlye alma ımkanı soz konusu degıldır.
    Alacak bır ortak bulunmadıgı taktırde 300 tl odenıp sonra elınızde kalacak 2 oyun 2 gıtar ve bır baterı setıne alıcı bulmak ımkansıza yakındır.
    Baterı belkı en ıyı baterı olabılır.
    Ama setten cıkan gıtar guıtar heronun bana kalırsa en basıt gıtarı ve bırcok kullanıcı mıkrofon kullanmıyor aynı zamandada hıc satılmayan rock band ın ılk cıkan oyununu oynamıyor.
    Mantık cercevesınde dusunursek alıpta satılamayacak elınızde bır suru sey kalmasındansa ıhtıyacınız olanı almak daha mantıklı.

Ihtıyacınız olmadıgı halde gıdıp toptan olunca daha uygun bır fıyata gelen herseyı almaya meyıllı zıhnıyete sahıp degıl her ınsan sızın gıbı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertycl -- 26 Ekim 2011; 17:01:22 >

• Ortak bulup alabildiğiniz taktirde zaten bir sorun yok ama 2 set alıp tek tek satmak zorunda kalmak istemeyenler olabilir ki dediğim gibi kampanya stokları bazı yerlerde tek tük bazı yerlerde yok denecek kadar az. Siz hiç ps3 320 gb media markt de 499 a düştü diye 2. el ps3lerin 250-300 e satıldığını gördünüz mü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertycl -- 26 Ekim 2011; 13:26:52 >

• bateriyi bir adet guitar hero gitarı ile takas edebilirim.
  • PM

• Ölücülerin dolduruşuna gelmeyin. fiyat ucuz değil ama normal, kampanyalar bugün var ama haftaya biter fiyatlarda normale döner. Merak etmeyin adam gibi pm den pazarlığını edip düzgün şekilde alışverişini yapan arkadaşlarda var :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Guitar Hero veya Rock Band Seti
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Söyledikleriniz ve yapıcı fikirleriniz için teşekkür ederim. Saygısını yitirmeden söylemek istediklerini dile getiren arkadaşlar olduğunu görmek beni sevindirdi :)

• Güncel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertycl -- 27 Ekim 2011; 14:13:23 >

• Hayırlı satışlar, pedalı ayrıca satmayı düşünürsen PM ile bildir bana.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.