Şimdi Ara

GG de kırlangıç 5*0,5 lt sızma zeytinyağı 110 tl - bitti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
3.696
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

yav blokla geçsene.

GG de kırlangıç 5*0,5 lt sızma zeytinyağı 110 tl - bitti
  • Satici kirlangic olarak gorunmuyor, mersis sorguda makrolog lojistik diye bir sey cikiyor. Fakat bu adamlar sanirim firmalarin eticaret entegrasyonunu yapiyor. Emin olamadim ama tesekkurler yine de.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cem_Alim C kullanıcısına yanıt
    Arkadaş haklı.. şarap konu dışı benzetme saçma. Zeytinyağı bozulmaz..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Fiyati 10 lira yükseltmisler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TiLtay T kullanıcısına yanıt

Hocam zeytinyağı uygun koşullarda bekletilmezse ısıya, güneşe maruz kalırsa öyle bir bozulur ki kokusundan tutun tadına kadar motor yağına benzeyen bir tada/kokuya bürünür. Kırlangıç firması bunun bilincindedir muhtemelen uygun koşullarda saklamıştır ancak zeytinyağı bozulmaz demek yanlış bir önermedir.

• Johny Constantine kullanıcısına yanıt

Genel bi ifade yanıltıcı olabilir elbet, gidipte açıkta güneş gören, nemli bi yerde bekletirseniz çok rahat bozulur. Ama zeytinyağı yüzlerce yıl saklanabilen bir yağdır. O yüzden bozmak için art niyetli olunması lazım. Demek istediğim buydu.

Bu tür ürünlerde tavsiye edilen son tüketim tarihi olur.

Neyse isteyen istediği kadar alabilir. Teşekkürler fırsat için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • halen satışta ve yağ işi çok gündemde olduğu için yazıyorum. aldığım ürünler çok hızlı geldi. paketleme aşırı iyiydi. epey uğraştım paketleri açmak için. her 500 ml şişenin ağzını sıkıca bantlamışlar tek tek ayrı kartona ve patpata sarıp 5ini tekrar birlikte sıkıca kutulamışlar. SKT yakın ama açıkçası marketteki ürünler hangi şartlarda saklanıyor SKT uzaksa bile güneş gördü mü bilemediğim için üreticinin kendi sattığı ürünü aldığım için pişman olmadım, kıvamında veya tadında da bir sorun yok, çiğ ve yemekte denedim.

• ysahin2000 Y kullanıcısına yanıt

Ben de bu konudan görerek 2 kere sipariş verdim ve çok memnun kaldım. Şimdi 1 sipariş daha verdim. Bilgilendirme için tekrar teşekkürler.

• Bitmiş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • dnt2541 kullanıcısına yanıt

bitmemiş de 10 tl zam gelmiş link değişmiş

edit: bu da bitmiş

GG de kırlangıç 5*0,5 lt sızma zeytinyağı 110 tl - bitti
    GG de kırlangıç 5*0,5 lt sızma zeytinyağı 110 tl - bittigittigidiyor
    Kırlangıç Sızma Zeytinyağı 5 x 500 ml Zeytinyağı Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://www.gittigidiyor.com/gida/siviyag/zeytinyagi/kirlangic-sizma-zeytinyagi-5-x-500-ml_spp_1067666?id=770067932

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysahin2000 -- 9 Mart 2022; 12:2:25 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.