yav blokla geçsene. ![]() |
GG de kırlangıç 5*0,5 lt sızma zeytinyağı 110 tl - bitti (2. sayfa)

-
-
Satici kirlangic olarak gorunmuyor, mersis sorguda makrolog lojistik diye bir sey cikiyor. Fakat bu adamlar sanirim firmalarin eticaret entegrasyonunu yapiyor. Emin olamadim ama tesekkurler yine de.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaş haklı.. şarap konu dışı benzetme saçma. Zeytinyağı bozulmaz..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Fiyati 10 lira yükseltmisler
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam zeytinyağı uygun koşullarda bekletilmezse ısıya, güneşe maruz kalırsa öyle bir bozulur ki kokusundan tutun tadına kadar motor yağına benzeyen bir tada/kokuya bürünür. Kırlangıç firması bunun bilincindedir muhtemelen uygun koşullarda saklamıştır ancak zeytinyağı bozulmaz demek yanlış bir önermedir.
-
Genel bi ifade yanıltıcı olabilir elbet, gidipte açıkta güneş gören, nemli bi yerde bekletirseniz çok rahat bozulur. Ama zeytinyağı yüzlerce yıl saklanabilen bir yağdır. O yüzden bozmak için art niyetli olunması lazım. Demek istediğim buydu.
Bu tür ürünlerde tavsiye edilen son tüketim tarihi olur.
Neyse isteyen istediği kadar alabilir. Teşekkürler fırsat için.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
halen satışta ve yağ işi çok gündemde olduğu için yazıyorum. aldığım ürünler çok hızlı geldi. paketleme aşırı iyiydi. epey uğraştım paketleri açmak için. her 500 ml şişenin ağzını sıkıca bantlamışlar tek tek ayrı kartona ve patpata sarıp 5ini tekrar birlikte sıkıca kutulamışlar. SKT yakın ama açıkçası marketteki ürünler hangi şartlarda saklanıyor SKT uzaksa bile güneş gördü mü bilemediğim için üreticinin kendi sattığı ürünü aldığım için pişman olmadım, kıvamında veya tadında da bir sorun yok, çiğ ve yemekte denedim.
-
Ben de bu konudan görerek 2 kere sipariş verdim ve çok memnun kaldım. Şimdi 1 sipariş daha verdim. Bilgilendirme için tekrar teşekkürler.
-
Bitmiş
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bitmemiş de 10 tl zam gelmiş link değişmiş
edit: bu da bitmiş
gittigidiyor
Kırlangıç Sızma Zeytinyağı 5 x 500 ml Zeytinyağı Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyorhttps://www.gittigidiyor.com/gida/siviyag/zeytinyagi/kirlangic-sizma-zeytinyagi-5-x-500-ml_spp_1067666?id=770067932
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysahin2000 -- 9 Mart 2022; 12:2:25 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X