Şimdi Ara

GEVEY Sim - KULLANICI TECRÜBELERİ Konusu (Iphone 4 İçin Donanımsal Unlock) (259. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.700
Cevap
8
Favori
446.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 257258259260261
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar saat 6 dan bu zamana kadar uğraştım ve sonunda iphone 4ümün bütün parçalarını söktüm. tek sökemediğim ekran. ön kamera arka kamera logic board pil kapaklar hoparlör mikrofon yerleri titreşim motoru her şeyi söktüm ve tekrardan toparladım an itibari ile son vidasını takıp sim kartı da yerine oturttum. ama powera basmak yemiyor yanlış bağladıysam diye çok korkuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekoman245

arkadaşlar saat 6 dan bu zamana kadar uğraştım ve sonunda iphone 4ümün bütün parçalarını söktüm. tek sökemediğim ekran. ön kamera arka kamera logic board pil kapaklar hoparlör mikrofon yerleri titreşim motoru her şeyi söktüm ve tekrardan toparladım an itibari ile son vidasını takıp sim kartı da yerine oturttum. ama powera basmak yemiyor yanlış bağladıysam diye çok korkuyorum

bunu yazmadan power düğmesine basıp telefonu açmayı denemediğinize beni inandıramazsınız maalesef.
    Ayrıca yanlış bağlama diye birşey yok. Neyi bağlıyorsunuz ki? soketleri yerine oturtup vidaları sıkacaksınız o kadar. Sorun çıkarsa bir daha söküp soketlerin tam oturduğuna emin olup vidaları sıkın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkerem -- 7 Aralık 2011; 21:42:33 >

• hala dokunmadım powera. şimdi dokunucam ama
  • Arkadaslar kimse arastirmiyor mu bu amerika olayini?? At&t ile yazisma yapamiyormuyuz eger link bulursaniz paylasin . Ben ingiliZce yazisma olayini hallederim. Guncelleme yapmak ve sarjim hizla tukenmeden kullanmak istiyorum telefonu. Satabilirim 4.2.1 16 gb geveyli tek bir kere bile geveyde sorun yasamadim . Jbsiz hicbir cizik yok, on arka korumali ve sert kapakla kullandim. 5 aylik bile degil telefon ilgilenen olursa saticam
  • arkadaşlar benim patronun geveyli jb yapılmış bir Iphone 4 ü var...modem problemi ve diğer problemlerinden bahsediyor, geveyden bu cihazları kurtarmanın bir yolu yok mu?
    kusura bakmayın olaya çok yabancıyım sen bir araştır falan deyince forumdaşlara danışayım dedim
    şimdiden teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: maksimu_s

arkadaşlar benim patronun geveyli jb yapılmış bir Iphone 4 ü var...modem problemi ve diğer problemlerinden bahsediyor, geveyden bu cihazları kurtarmanın bir yolu yok mu?
    kusura bakmayın olaya çok yabancıyım sen bir araştır falan deyince forumdaşlara danışayım dedim
    şimdiden teşekkürler...

baseband surumu nedir!?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellboy_7

quote:

arkadaşlar benim patronun geveyli jb yapılmış bir Iphone 4 ü var...modem problemi ve diğer problemlerinden bahsediyor, geveyden bu cihazları kurtarmanın bir yolu yok mu?
    şimdiden teşekkürler...

baseband surumu nedir!?

vay gonyalı hemşerim hemen cevap yazmış
    yarın sürümü öğrenip size danışırım... teşekkürler..

• Iyi geceler hemserim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertcik

quote:

Orijinalden alıntı: runo84

arkadaşlar yeni bir gevey çıktı mı veya çıkacak mı, ios5 için?
    eskisi gibi tak çalıştır yapacak bir gevey yani

şu anda en eski olan 112 aranan gevey bende ios 5.01 de sorunsuz çalışıyor güncelleme yaptığım günden itibaren iki kere hat gitmesi oldu onun dışında gayet stabil ve aynı zamanda 4.3.3 teki gibi çalışmakta tak çalıştır kullanan arkadaşlar varsa onlarda yazarsa bilgi olur en eskileri hepsinde çalışıyorda diğerleri sanırım bazıları sorunlu çalışmıyor saygılarımla.

o sürümde hep sorun var diyorlar ios5'e geçince. Şaşırdım açıkçası çalıştığına JB li mi sizinki...benimkisi jb siz belki o yuzden çalışmıştır sizde.

• quote:

Orijinalden alıntı: hellboy_7

quote:

şimdiden teşekkürler...

baseband surumu nedir!?

baseband 4.3.1 miş... telefon jailbreakli ama modem ve diğer problemleri varmış... Genel müdüre de getirtmişti onda jailbreak de yok ve gelen numaralarda isim falan göremiyormuş..bu teli böyle nasıl kullanıyorlar hiç anlamadım:)

• O soyledigin ios surumu,neyse zaten surumu 4.3.1 ise zaten basebandida korunmadan ipsw yuklenmistir kisacasi :) geveye mahkum patronun ama sen yinede bb sine bak modem firmware yazar/ayarlar/genel/hakkinda...
    Bu arada gelen aramada isim cikmiyorsa kayit ederken numaranin basina +9 eklesin.iyi gunler hemserim
  • Merhaba arkadaşlar

5.0.1 custom firmwareli 4.3.3 basebandlı (04.10.01 olması lazım)

iphone 4 umde ilk cıkan geveyden kullanıyorum (kırmızı paket pro vs hiç birşey yazmıyor)

ve internet ayarlarını yapıp 3G yada Edge yazmasına ragmen internete baglanmıyor

apn:internet
    kullanıcı adı: vodafone
    şifre: vodafone

sizce sorun nedir ?
  • Gevey Ultra Yeşil Olan Gece %80 Olan Şarjı Sabah %68 'e Kadar Düşürüyor, Ama Eski 112 Arayan Normal Gevey %1 Bile Düşürmüyor Normal midir?
  • Arkadaşlar ios 5.0.1 için geveyin ne zaman çıkacağı hakkında bir bilgisi olan var mı acaba aramızda ?
  • yakında deniyor ama belli değil
  • ABD den getirdigim iphone4 var surum 4.3.5 Ultra gevey ile kullaniyorum yaklasik 3 aydir gayet memnunum
  • Merhaba,

Ebay den MAvi gevey aldım. Fakat taktığım zaman 'No Sim' yazıyor. acaba gevey mi bozuk yoksa ben mi yanlış yapıyorum. Hali hazırda kırmızı pro gevey ile kullanabiliyorum telefonumu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: allroad

Merhaba,

Ebay den MAvi gevey aldım. Fakat taktığım zaman 'No Sim' yazıyor. acaba gevey mi bozuk yoksa ben mi yanlış yapıyorum. Hali hazırda kırmızı pro gevey ile kullanabiliyorum telefonumu?

Başka bir simkart ile deneyin. Belki yeni gelenin kesimi farklıdır.
  • 
Sayfa: önceki 257258259260261
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.