Şimdi Ara

GEVEY KARTLA KULLANMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yasak bir konu mu tam bilemiyorum ama bi arkadaşımın telefonu gevey kartla çalışıyordu.dün yanlışlıkla kapanmış.bir daha çalıştıramadık hattımızı.yönergelerin hepsini yapmamaıza rağmen.şimdi napabiliriz arkadaşlar.yardımcı olabilirmisiniz.versiyon hakkında pek bilgim yok ama en yeni sürüm değil onu biliyorum.

• birde arkadşalar telefonu açınca kabul et diyeceğimiz ekran gelmiyor.nasıl halledebiliriz bu sorunu.
  • kart bozulmustur yenisini alarak halledebilirsin bu sorunu :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkbluestaz

kart bozulmustur yenisini alarak halledebilirsin bu sorunu :)

yok hocam kartta sorun yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: recep41

birde arkadşalar telefonu açınca kabul et diyeceğimiz ekran gelmiyor.nasıl halledebiliriz bu sorunu.

Dostum aynı sorun benim başıma defalarca geldi. Kabul Et ekranının gelmemesinin sebebini cihaz ilk açıldığında ekran kilidini geç açmaktan kaynaklandığını keşfettim ama dediğin gibi bazen erkende açsan yine gelmiyor. Ben bu durumu şu şekilde düzelttim. Cihaza IOS 5 kurdum JB yapmıştım GEVEY ile tethered kullanmak çok zor oluyor ve cihaz ilk açıldığında kilit ekranındayken kilit aç yazısına geç müdahaleye sebep verdiği için JB yi kaldırmak zorunda kaldım. Mesela Lock Info gibi bir program yüklüyse GEVEY kullanmak çok zorlaşıyor çünkü kilidi anında açmak gerekirken açamıyorsun ve kabul et yazısı gelmiyor. Size tavsiyem kartı çıkartıp GEVEY ile hattın temasını iyice kontrol edip tekrar takmanız, cihazın açılışını yavaşlatacak Lock Info benzeri program varsa eğer onları kaldırmanız... Cihaz açıldığında kilidi en çabuk açabileceğiniz hale getirin telefonu. En önemliside biraz sabrediceksiniz. Gerekirse 10 kere telefonu açıp kapatıcaksınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhanthn

quote:

birde arkadşalar telefonu açınca kabul et diyeceğimiz ekran gelmiyor.nasıl halledebiliriz bu sorunu.

Dostum aynı sorun benim başıma defalarca geldi. Kabul Et ekranının gelmemesinin sebebini cihaz ilk açıldığında ekran kilidini geç açmaktan kaynaklandığını keşfettim ama dediğin gibi bazen erkende açsan yine gelmiyor. Ben bu durumu şu şekilde düzelttim. Cihaza IOS 5 kurdum JB yapmıştım GEVEY ile tethered kullanmak çok zor oluyor ve cihaz ilk açıldığında kilit ekranındayken kilit aç yazısına geç müdahaleye sebep verdiği için JB yi kaldırmak zorunda kaldım. Mesela Lock Info gibi bir program yüklüyse GEVEY kullanmak çok zorlaşıyor çünkü kilidi anında açmak gerekirken açamıyorsun ve kabul et yazısı gelmiyor. Size tavsiyem kartı çıkartıp GEVEY ile hattın temasını iyice kontrol edip tekrar takmanız, cihazın açılışını yavaşlatacak Lock Info benzeri program varsa eğer onları kaldırmanız... Cihaz açıldığında kilidi en çabuk açabileceğiniz hale getirin telefonu. En önemliside biraz sabrediceksiniz. Gerekirse 10 kere telefonu açıp kapatıcaksınız.

ilgin için teşekkürler.

telefon bir bayan arkadaşın.telefon alındığında nasıl geliyorsa öyle.yani hiç birşey yüklenmemiş halde.bende kullanmadım pek bilmiyorum.o ekranı getiremiyoruz bi türlü.çok beklediğimizde oldu.deflarca kapatıp açtığımızda.

• GEVEY in sim karta temasına dikkat edin iyice oturtun. Bunun dışında en önemli şey cihaz açıldıktan sonra en hızlı şekilde kilidi açmak. Umarım sorun çözülür. Yine olmazsa başka bir gevey alın derim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

bunun çözümü çok basit aslında

kilit ekranını geç açarsanız gevey menüsü gelmez.. bu durumda settings>phone>sim applications tabını açarsanız ve dil seçeneklerinden herhangi birine tıklarsanız gevey menüsünün birkaç saniye sonra ekrana geldiğini görürsünüz bundan sonra yapmanız gereken işlemleri biliyorsunuz zaten

kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaedHrOS -- 17 Ekim 2011; 11:25:07 >

• quote:

GEVEY in sim karta temasına dikkat edin iyice oturtun. Bunun dışında en önemli şey cihaz açıldıktan sonra en hızlı şekilde kilidi açmak. Umarım sorun çözülür. Yine olmazsa başka bir gevey alın derim.

evet sorun düzeldi.dediğin gibi hocam arkadaşıma temazssızlık olabilri dedim.oda kartı gevey karttan çıkraıp taktı.şuanda çalışıyor.yardım etmek isteyen herkese çok teşekkür ediyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.